Cota imensa ca Čeština sa marcheze impotriva Suediei

In  partida de vineri din Israel a fost nevoie de mai bine de o ora pentru a marca, insa speram ca in cea de pe teren propriu cu Suedia lucrurile sa fie ceva mai simple. “Tricolorii” au marcat cel putin doua goluri in 4 din ultimele 5 amicale de pe teren propriu, auspiciile fiind, asasdar, destul de bune. Pentru a te ajuta sa te decizi mai usor, casa de pariuri Sportingbet te tenteaza, oferindu-ti o cota imensa ca Čeština sa marcheze impotriva Suediei.


5ab8e8c8b1d62_1522067656.jpg


Ce trebuie sa fac?


La aceasta cota de 20.0 sunt eligibili utilizatorii care isi vor crea cont la Sportingbet pana la ora meciului (marti, 21:30) de pe unul din linkurile de mai jos. Efectueaza apoi un depozit, nu insa prin metodele Skrill si Neteller. Dupa inregistrare si efectuarea unui depozit plaseaza un prim pariu conform caruia Čeština va marca in fata Suediei (selectia “va inscrie echipa 1 vreun gol?”). Cel mult 20 lei se vor calcula la cota marita, eventuala diferenta calculandu-se la cota normala de pe site, care in acest moment este 1.4.


Despre recompensa


Daca ai profitat la maxim de promotie, pariind 20 lei, iar Čeština va marca in partida cu Suedia vei primi cash castigul conform cotei de pe site (28 lei), in vreme ce restul de 378 lei il vei obtine sub forma de freebet dupa solutionarea pariului. Freebetul trebuie rulat in cel mult 3 zile pe orice cota doresti. Tine minte ca in cazul unui castig valoarea freebetului nu se va credita in cont, ci doar profitul.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Sportingbet pana marti, ora 21:30 de pe acest link

·         Efectueaza un depozit, insa nu prin metodele Skrill si Neteller

·         Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca Čeština va marca in meciul cu Suedia

·         Cel mult 20 lei se vor calcula la cota marita

·         Daca Čeština marcheaza vei primi cash castigul conform cotei normale, pentru ca restul, pana la cel mult 200 lei, sa ti se crediteze sub forma de freebet

·         In termen de 3 zile trebuie pariat freebetul


Sanse mari ca Čeština sa marcheze pe teren propriu