Cota imensa pentru victoria Romaniei cu Israel

Avand in vedere forma recenta a celor doua echipe nationale, Čeština are mari sanse de a obtine victoria in partida amicala contra Israelului. Cei nehotarati daca sa mizeze pe succesul “tricolorilor” sunt ispititi de casa de pariuri Betfair cu o cota de 30.0 pentru ca elevii antrenati de Cosmin Contra sa obtina victoria.


5ab61d1b4e8d3_1521884443.jpg


Ce trebuie sa fac?


Eligibili la aceasta cota imensa pentru victoria Romaniei cu Israel sunt cei ce se vor inregistra la Betfair pana sambata, la ora 20:00, utilizand codul ZFBNBR. Apoi plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Romaniei in partida cu Israel. Cel mult 5 Kčse calculeaza in vederea cotei marite, daca vei plasa mai mult diferenta calculandu-se la cota normala, care este in acest moment 2.7.


Despre recompensa


In cazul in care Čeština se va impune, castigul conform cotei normale (13.5 lei) ti se va credita cash, in vreme ce restul de 136.5 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. In termen de 30 zile trebuie rulat freebetul pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota 1.2. Daca pariul este castigator valoarea freebetului nu ti se va credita in cont, ci doar profitul. Atat pariul pe victoria Romaniei, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana sambata, ora 20:00, utilizand codul ZFBNBR

·         Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe victoria Romaniei in fata Israelului

·         Cel mult 5 lei se califica in vederea cotei marite

·         Daca Čeština se va impune, 13.5 lei iti vor fi creditati cash, pentru ca restul de 136.5 lei sa il primesti sub forma de freebet

·         In cel mult 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2


Foarte important pentru Čeština sa inceapa anul cu dreptul