Cota imensa pentru victoria Spaniei impotriva Rusiei


Dupa ce ieri campioana europeana Portugalia a fost eliminata de la Campionatul Mondial, va veni oare azi randul Spaniei, campioana mondiala din urma cu 8 ani? Greu de crezut, desi aceasta va juca impotriva tarii gazda, Rusia, iar suporterii probabil vor pune si mai mare presiune pe iberici. Diferenta de valoare este insa una destul de mare in favoarea Spaniei, care beneficiaza de cota 50.0 la casa de pariuri Netbet pentru a obtine victoria in timp regulamentar.


5b3896add8f60_1530435245.jpg


Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt cei care isi vor crea cont la Netbet pana la ora partidei (duminica, 17:00), folosind codul “COTA50”. Depune apoi prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Spaniei in timp regulamentar in fata Rusiei. Cel mult 10 lei se iau in calcul la aceasta cota imensa pentru victoria Spaniei impotriva Rusiei, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.55.


Despre recompensa

In cazul in care Spania va obtine victoria in primele 90 minute, iar tu vei miza 10 lei, ti se va credita cash instant castigul conform cotei de pe site (15.5 lei), pentru ca restul de 484.5 lei sa il primesti sub forma de bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.6 in termen de 7 zile de la creditare, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet pana duminica, ora 17:00, introducand codul COTA50
  • Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Pariaza pre-live pe victoria Spaniei in timp regulamentar impotriva Rusiei
  • Maxim 10 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca Spania va invinge in timp regulamentar vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul pana la cel mult 500 lei sa il primesti sub forma de bonus in cel mult 72 ore
  • In termen de 7 zile trebuie rulat bonusul de 4 ori pe cote minime de 1.6, daca preferi un bilet multiplu trebuind ca fiecare selectie sa aiba cota minima 1.6


Teoretic ibericii au o misiune facila >>>