Cota mult marita pentru FCSB la victorie cu Sepsi

Dupa umilinta suferita la mijlocul saptamanii in Europa League, cu siguranta jucatorii de la FCSB nu doresc sa tensioneze si mai mult relatia cu suporterii, facand tot ce le va sta in putinta pentru a obtine victoria in ultima runda a sezonului regulat din Liga I. In caz contrar, FCSB ar putea incepe play-offul de pe pozitia a treia, insa nu credem ca va face asta, avand in vedere ca echipa antrenata de Nicolae Dica evolueaza pe teren propriu. Drept urmare, ar trebui sa profitam de cota mult marita pentru FCSB la victorie cu Sepsi oferita de casa de pariuri Fortuna. Daca 1.3 este cota normala pentru succesul FCSB, cea marita e 10.0.


thumb_5a91a25189bee_1519493713.jpg


Ce trebuie sa fac?


La promotie esti eligibil doar daca te-ai inregistrat la Fortuna de pe unul din linkurile de mai jos. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria celor de la FCSB in duelul cu Sepsi. Maxim 50 lei sunt luati in vedere pentru cota marita. Poti plasa o miza mai mare, diferenta fiind insa calculata la cota normala. 


Despre recompense


Daca FCSB va invinge, iar tu vei miza 50 lei, vei primi 500 lei. Astfel, castigul conform cotei marite (65 lei) il vei primi sub forma de cash instant, in vreme ce restul de 435 lei ti se va credita sub forma de bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. In cazul in care FCSB nu va obtine victoria vei primi bonusul de bun-venit, care consta in rambursarea intregii mize, pana la 300 lei. Cu alte cuvinte, daca doresti sa profiti la maxim de promotie pariaza 300 lei. In caz ca FCSB va invinge vei primi cash 390 lei si sub forma de bonus 110 lei. Bonusul trebuie rulat de 5 ori pe cote minime de 1.5. In cazul in care FCSB invinge rulajul trebuie efectuat in termen de 7 zile, iar daca nu va castiga in maxim 30 zile.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Fortuna pana duminica, la ora 20:45

·         Mizeaza pre-live pe victoria celor de la FCSB in meciul de pe teren propriu cu Sepsi

·         Maxim 50 lei se iau in calcul la cota marita

·         In cazul unui pariu “verde” castigul conform cotei normale ti se va credita cash, restul, pana la maxim 500 lei, urmand a-l primi sub forma de bonus

·         Daca pariul nu va fi castigator ti se va rambursa intreaga miza, pana la 300 lei

·         Bonusul trebuie rulat de 5 ori pe cote minime de 1.5, in 7 zile daca pariul este castigator si in 30 zile daca nu este castigator


Probabilitate mica pentru FCSB  sa-si dezamageasca din nou fanii