Cote marite pentru victoria ambelor echipe in finala Europa League

Dintre cele doua formatii care se intalnesc diseara in finala Europa League, Atletico Madrid a avut cel mai facil parcurs, Marseille avand nevoie chiar de extra-time pentru a se califica in ultimul act. Poate parcursul celor doua va va ajuta sa luati o decizie in ceea ce priveste castigatoarea de diseara. In aceasta privinta, casa de pariuri Betfair ofera cote marite pentru succesul celor doua echipe in timp regulamentar in finala Europa League. Este vorba despre cota 20.0 pentru succesul marseillezilor si 10.0 pentru cel al “plapumarilor”.


5afb40b9d07d2_1526415545.jpg


Ce trebuie sa fac?


La aceste cote marite pentru victoria ambelor echipe in finala Europa League sunt eligibili utilizatorii care se vor inregistra la Betfair pana la ora meciului (miercuri, 21:45) introducand codul ZFBNDI. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria in cele 90 minute a lui Marseille sau a celor de la Atletico Madrid in finala Europa League. Cel mult 50 lei se iau in considerare in vederea cotei marite, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 1.75 pentru victoria formatiei spaniole si 5.00 pentru a celei franceze.


Despre recompensa


In caz ca vei profita la maxim de promotie, mizand 50 lei, iar pariul tau va fi “verde”, vei primi cash castigul corespunzator cotei de pe site (87.5 lei pentru succesul lui Atletico Madrid in 90 minute si 250 lei pentru cel al lui Marseille), pentru ca restul, pana la 500 lei, respectiv 1 000 lei, sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore. De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2, cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2 in cazul unui bilet multiplu.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana miercuri, ora 21:45, folosind codul ZFBNDI

·         Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe succesul uneia dintre echipe in cele 90 minute in finala Europa League

·         Cel mult 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite

·         Daca pariul tau e “verde” vei primi cash castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul pana la cel mult 500 lei, respectiv 1 000 lei, sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore

·         Freebetul trebuie plasat din piata Sportsbook in cel mult 30 zile pe o cota minima de 1.2


Cine crezi ca va castiga?