Cum depun prin card bancar la casele de pariuri online?

Cand vine vorba despre modalitati de plata online pentru pariuri sportive, cea mai populara este aceea prin intermediul cardului de credit.
 
Foarte rar intalnim situatii in care aceasta metoda de plata nu este disponibila pe un anumit site, situatie intalnita in special cand efectuam o comanda. Insa nu despre livrari de colete vom vorbi in acest articol, ci despre subiectul nostru de interes si anume pariurile, toate casele online cunoscute punand la dispozitie aceasta facilitate.
 
In cazul in care nu ai inca un card online, acesta poate fi usor de obtinut de la orice banca. In general, casele de pariuri accepta 4 tipuri de card: VISA, VISA Electron, Mastercard si Maestro, insa exista si case ce accepta doar VISA si Mastercard. Un mic dezavantaj pentru Mastercard si Maestro il constituie faptul ca nu poti retrage banii inapoi pe card, ci doar prin transfer bancar.
 

Sursa foto: www.tradent.ro
 
Sigur, suma de bani va ajunge tot in contul tau, in cazul unor astfel de retrageri, dar trebuie completate date despre banca, cum ar fi numarul IBAN, codul SWIFT, adresa bancii etc. . In plus, banii vor fi disponibili in cont abia dupa 5 zile lucratoare, in cel mai fericit caz, de la cererea de retragere. Comparativ, o retragere folosind cardul de credit dureaza pana in 5 zile lucratoare, uneori chiar si una, in functie de casa de pariuri. De asemenea, de multe ori suma minima de retras prin transfer bancar este mai mare decat cea oferita de retragerea cu ajutorul cardului.
 

Aceasta este casa online la care retragerile folosind cardul se efectueaza in cel mult doua zile lucratoare

Orice tranzactie cu cardul pentru pariuri sportive este sigura 

Principalul argument al celor care nu doresc ‘’sa se complice’’ si cu pariurile online este acela al suspiciunii fata de siguranta platilor. Este adevarat, inainte de legea ONJN care cere licenta de operare in Čeština pentru casele de pariuri, existau case anonime, aparute din neant, care iti blocau banii in cont, nemaiputand sa-i retragi. Atunci insa numarul caselor de pariuri era de cateva sute sau chiar mii, procentul acestor tepe fiind acum mai mic de 5%. In acest moment exista  case pariuri online licentiate care opereaza pe teritoriul Romaniei si evident ca aceste situatii neplacute nu se mai intalnesc, intrucat casele sunt monitorizate.
 
De altfel, multora dintre case li se face reclama la televizor, aceasta fiind o dovada in  plus legata de seriozitatea lor in ceea ce priveste siguranta online. Totusi, pentru a te convinge de siguranta deplina, casele de pariuri au introdus o imagine reprezentand un lacat la inceputul linkului.

Carduri recomandate pentru pariuri sportive

Mai sus am descoperit ca daca ai efectuat o depunere prin Matercard sau Maestro nu poti retrage decat prin transfer bancar. Asta daca nu ai efectuat o depunere ulterior folosind o alta modalitate de plata, fiiindca daca ai facut asta vei putea retrage prin acea metoda.

Indiferent de banca la care iti creezi cardul, ai posibilitatea de a opta pentru oricare dintre cele 4 tipuri prezentate mai sus (VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro). Astfel, cel mai bun card, in opinia noastra, este VISA Electron, de acesta majoritatea clientilor fiind mai multumita decat de VISA.
 
La ING si Banca Transilvania nu se percepe comision la emiterea cardului, asta fiind valabil pentru conturile deschise in lei. In ceea ce priveste administrarea cardului, BCR nu opreste comision in cazul unui Cont Curent. La ING comisionul de administrare este de 7 lei pe luna, comision valabil in cazul unor venituri provenite din jocuri de noroc. La Banca Transilvania  nu exista taxa de administrare. Astfel, bancile cele mai bune pentru a deschide astfel de carduri sunt ING, Banca Transilvania si BCR, cu specificiatia ca la BCR costul emiterii cardului este 10 Kč, in vreme la Banca Transilvania nu exista, dupa cum am spus si mai sus.
                                                                                        

Depunerea prin card la casele de pariuri

Acum, ca ne-am lamurit in privinta cardului ideal pe care trebuie sa-l solicitam, vom trece la depunerea propriu-zisa folosind acest card. Daca suntem la prima depunere, trebuie sa trecem toate detaliile cardului respectiv (numar card, data expirarii lui, numele titularului, care e scris pe card) in sectiunea ‘’Adauga un card nou’’ sau ‘’Gestionare card’’, la casele ce dispun de aceasta sectiune. La efectuarea depozitelor utilizand acel card nu mai este necesar sa completam toate detaliile, ci numai codul CVC (ultimele 3 cifre de pe spatele cardului) si suma pe care dorim sa o depunem.
 
Concluzii

  • Pentru pariuri sunt utilizate cardurile VISA, VISA Electron, Mastercard si Maestro
  • Daca ai depus prin Mastercard sau Maestro nu poti efectua retrageri decat prin transfer bancar
  • Toate metodele de depunere la toate casele de pariuri sunt extrem de sigure

Pe site-ul nostru gasiti raspunsuri la toate intrebarile legate de pariurile sportive, la sectiunea scoala pariorilor