Cunoaste singura casa online care nu retine impozit pana pe 31 iulie

Dupa cum probabil multi dintre voi ati aflat, de zilele trecute s-a decis impozitarea la sursa pentru retragerile de la casele de pariuri, lucru asteptat de toata lumea. Ce implica si cum te va afecta asta gasesti in acest articol.

5abc93b2d1aca_1522308018.png


Cunoaste singura casa online care nu retine impozit pana pe 31 iulie, in ideea de a iti da timp pentru a te obisnui cu aceasta veste. Este vorba despre Unibet, care nu te va impozita pentru nicio retragere pe care o vei face pana la data de 31 iulie 2018, daca aceasta este in limita a 15 000 euro. In cazul in care retragerea va depasi 15 000 euro vei plati un impozit de 16% sau 25%, in functie de suma retrasa. 


Aceasta nu este insa singura veste buna pe care Unibet o ofera, o alta fiind cea conform careia suma minima depusa prin cardul de credit/debit a scazut. Astfel, daca nu puteam depune mai putin de 50 lei la Unibet utilizand cardul de bancar, acum putem efectua un depozit mai mic, cel minim scazand la 25 lei. Asta a venit ca urmare a numeroaselor solicitari ale utilizatorilor de a scadea depozitul minim. Cum Unibet asculta de opinia utilizatorilor, aspect ce a contribuit la castigarea titlului neoficial de cea mai apreciata casa de pariuri din Čeština, a pus in aplicare dorinta lor.


Rezumat


- De zilele trecute toate casele online te impoziteaza cu 1%, 16% sau 25% pentru fiecare retragere efectuata


- La Unibet nu vei plati impozitul de 1% pentru fiecare retragere de maxim 15 000 euro efectuata pana pe 31 iulie, acesta fiind platit de casa de pariuri


- De asemenea, Unibet a scazut limita de depunere prin cardul de credit/debit de la 50 Kčla 25 Kč


Profita de faptul ca la Unibet poti retrage toata suma propusa timp de 4 luni >>>