Cupa Confederațiilor 2017 | Grupa A | Noua Zeelandă - Portugalia

594baa35b2c45_1498130997.jpg

24 iunie 2017, Saint Petersburg, Stadion: "Krestovskyi", ora: 18:00 (TVR 2 și TVR HD)

Noua Zeelandă

Noua Zeelandă a stricat biletele multor pariori, după ce a condus-o la pauză pe Mexic cu 1-0, datorită golului marcat de Chris Wood (42), în meciul disputat la Sochi. Campioana Oceaniei a avut o primă repriză surprinzător de bună, însă la reluare, "El Tri" a dominat categoric şi a întors rezultatul, câştigând cu scorul de 2-1 (Raúl Jiménez 54, Oribe Peralta 72).

Echipa folosită de Anthony Hudson în meciul cu Mexic: 1. Stefan Marinovic - 16. Dane Ingham (13. Monty Patterson, 82), 5. Michael Boxall, 22. Andrew Durante, 20. Tommy Smith, 3. Deklan Wynne - 15. Clayton Lewis (6. Bill Tuiloma, 58), 8. Michael McGlinchey, 14. Ryan Thomas - 11. Marco Rojas (7. Kosta Barbarouses, 73), 9. Chris Wood (căpitan).

Neo-zeelandezii au pierdut în prima partidă cu Rusia (0-2), iar acum cu Mexic (1-2), fiind primii care sunt eliminaţi de la Cupa Confederațiilor. Fără niciun punct după două jocuri, "All Whites" nu-i mai pot ajunge pe mexicani sau portughezi, care au 4 puncte. Aşadar totul s-a cam terminat pentru reprezentativa Noii Zeelande, pentru care ultima partidă cu Portugalia, nu mai are nicio miză. Totuşi, va fi un meci împotriva lui Cristiano Ronaldo şi a campioanei Europei, în care jucătorii de la antipozi vor încerca să-şi joace şansa. E greu de crezut că vor reuşi o surpriză, dar cu toţii îşi doresc să pună probleme Portugaliei şi să dea totul pe teren.

Ryan Thomas şi Michael Boxall sunt singurii jucători care au primit cartonaşe galbene, dar ţinând cont de faptul că Noua Zeelandă a fost deja eliminată, avertismentele nu mai au nicio importanţă. Reprezentativa Noii Zeelande are 4 înfrângeri la rând, în care a marcat un singur gol. Nu există jucători accidentaţi pentru disputa cu Portugalia.
 
★ Noua Zeelandă are cota 29.25 la Winmasters de a câştiga meciul cu Portugalia

★ Echipa lui Anthony Hudson a deschis scorul în meciul cu Mexic. Acum are cota de 6.60 la Winmasters de a marca prima cu Portugalia

★ "All Whites" au cota 7.75 la Winmasters pentru "dubla" de 1X în jocul cu Cristiano Ronaldo & co

★ Cu Rusia, campioana Oceaniei şi-a marcat în propria poartă prin Michael Boxall. Un nou autogol cu Portugalia are cota 8.00 la Winmasters

★ Echipa probabilă: Marinovic - Ingham, Boxall, Durante, Smith, Wynne - McGlinchey, Lewis, Thomas - Rojas, Wood

★ Următorul adversar: va pleca acasă

Portugalia

Reprezentativa Portugaliei a demonstrat că nu degeaba a câştigat Euro 2016, reuşind să învingă Rusia la Moscova, în al doilea meci de la Cupa Confederațiilor. Golul victoriei a fost înscris de vedeta echipei, Cristiano Ronaldo, în minutul 8, care a înscris cu capul, profitând de plasamentul defectuos al fundașilor adverşi. Faţă de partida cu Mexic, selecţionerul Fernando Santos a început cu patru nume noi, Bruno Alves, Bernardo Silva, Adrien Silva și André Silva.

Echipa folosită de Fernando Santos în meciul cu Rusia: 1. Rui Patricio - 21. Cédric Soares, 3. Pepe, 2. Bruno Alves, 5. Raphaël Guerreiro (19. Eliseu, 66) - 10. Bernardo Silva, 14. William Carvalho, 23. Adrien Silva (13. Danilo, 82), 15. André Gomes - 9. André Silva (18. Gelson Martins, 78), 7. Cristiano Ronaldo (căpitan).

"A Selecção" este foarte aproape de a se califica în semifinalele competiţiei, după egalul cu Mexic (2-2) şi succesul cu Rusia (1-0). În ultima partidă va întâlni pe Noua Zeelandă, cel mai slab adversar din grupă, care dealtfel a şi fost eliminat după două jocuri. Portughezii vor trebui totuşi să fie atenţi, pentru că "All Whites" au arătat în prima repriză cu Mexic că pot pune probleme, dacă îi tratezi cu superficialitate. Portugalia va dori să câştige Grupa A, însă probabil va întâlni în semifinale Germania sau Chile, astfel că nu mai contează prea mult dacă va termina pe poziţia întâi sau a doua.

Dacă vor fi avertizaţi, Adrien Silva, André Gomes, Pepe şi Bernardo Silva, riscă să rateze meciul din semifinale, cu toţii având un cartonaş galben. Fundaşul stânga Raphaël Guerreiro s-a accidentat în partida cu Rusia, fiind suspect de fractură la picior, şi nu va putea evolua împotriva echipei de la antipozi.
 
★ Portugalia are cota 1.08 la Winmasters de a câştiga partida cu Noua Zeelandă

★ Echipa lui Fernando Santos a deschis scorul cu Mexic şi Rusia. Acum are cota de 1.13 la Winmasters de a marca prima şi cu Noua Zeelandă

★ "A Selecção" are cota 1.52 la Winmasters de a înscrie în ambele reprize cu Noua Zeelandă

★ Portughezii au o cotă foarte atractivă la Winmasters, 4.35, de a înscrie un gol din penalty

★ Echipa probabilă: Patricio - Cedric, Pepe, Jose Fonte, Eliseu - Bernardo Silva, William, Adrien Silva, Quaresma - Nani, Ronaldo

★ Următorul adversar: Chile, Germania, Australia sau Camerun (28.06.2017)  
 

Pronostic: Noua Zeelandă - Portugalia: peste 2,5 goluri (1.40 la Winmasters)

 
594baa47a95b9_1498131015.jpg