Drumul spre glorie te premiaza cu 15 000 Kč

Campionatul Mondial indeamna casele de pariuri sa ofere foarte multe promotii. Majoritatea vizeaza exclusiv pariurile pe turneul final, insa altele au o arie mai larga de pariuri. Asa se intampla si cu una dintre promotiile casei online Betano, deoarece trebuie sa spunem ca Betano prezinta zeci de promotii pe durata acestui turneu final. Una dintre ele iti aduce puncte cu fiecare pariu pe care il plasezi pe site, de pe desktop sau de pe mobil, pe durata Campionatului Mondial.


5b293498ab0f4_1529427096.jpg


Ce trebuie sa fac?

Pariurile pot fi live si/sau pre-live, singure sau pe bilet multiplu, pe orice sport si competitie, chiar si din sporturi virtuale. Pentru a fi mai specifici, vei castiga puncte indiferent daca pariul tau este castigator sau nu. Trebuie doar ca miza minima sa fie 10 lei, iar cota minima 1.5. Nu se puncteaza insa pariurile la care ai efectuat Cash Out.


Mai interesant este ca vei putea castiga nu doar plasand pariuri, ci si indeplinind misiunile Betano (pe care le gasesti in contul tau), logandu-te sau distribuind pe retelele sociale biletul tau jucat la Betano. Mai exact, zilnic trebuie sa te loghezi de minim doua  ori si sa distribui pe retelele de socializare de cel putin 3 ori biletele tale.  Pentru fiecare zi in care faci asta vei primi un anumit numar de puncte. Pagina promotiei este ro.betano.com/rtg, putand-o deschide si de pe site, trebuind sa te inscrii la aceasta pana pe data de 3 iulie. Pentru a te inscrie la promotie selecteaza butonul “Vreau sa particip”. Pe acea pagina personalizata vei gasi informatii despre parcursul tau in acest concurs.


Despre recompense

Drumul spre glorie te premiaza cu 15 000 Kčbani cash, cel care va avea cele mai multe puncte in clasament pe 16 iulie, la finalul promotiei, urmand a castiga aceasta suma. In total vor fi premiati 150 utilizatori, al doilea intrand in posesia a 10 000 lei, al treilea luand 6 000 lei, al patrulea jumatate din aceasta suma, iar al cincilea 2 000 lei. Ocupantii locurilor 6-10 vor primi 1 000 lei, cei de pe pozitiile 11-20 se vor multumi cu 500 lei, pentru ca utilizatorii clasati pe 21-50 sa primeasca 300 lei, iar cei de pe locurile 51-150 sa se aleaga cu 150 lei.Rezumat

  • Creeaza-ti aici un cont la Betano daca nu ai deja unul
  • Acceseaza adresa ro.betano.com/rtg
  • Selecteaza butonul “Vreau sa particip”
  • Logheaza-te zilnic, completeaza misiunile Betano, plaseaza pariuri pe orice sport conform conditiilor si distribuie-ti biletele pe retelele de socializare pentru a castiga puncte
  • Pe 16 iulie vor fi premiati primii 150 clasati, primul obtinand 15 000 lei bani cash


Nu te multumi cu putin si urca in clasament >>>