EURO 2020: Bilbao si Dublin excluse de la turneul final

Dupa cum se anticipa in ultimele zile, doua stadioane nu au primit avizul pentru a gazdui meciuri de la turneul final. Este vorba despre Bilbao si Dublin. Hotararea trebuia sa se ia luni, insa UEFA a amanat verdictul in speranta ca se vor gasi solutii pentru ca Bilbao si Dublin sa gazduiasca, pana la urma, meciurile de la turneul final. Nu a fost insa asa, guvernele celor doua orase nedorind sa isi asume riscuri. Evident, virusul COVID este cauza pentru care cele doua orase nu vor gazdui meciuri de la EURO 2020. Nici Bilbao, insa nici Dublin nu pot garanta prezenta spectatorilor in tribuna la ora disputarii meciurilor.

Stadioane excluse de la EURO 2020 - Sevilla se alatura celorlalte gazde ale turneului final

Atat Bilbao, cat si Dublin trebuiau sa gazduiasca meciuri din grupa E a turneului final, insa si un meci din optimi. Cele 4 meciuri care erau programate initial sa se dispute pe San Mames (Bilbao) se vor disputa pe La Cartuja (Sevilla). In ceea ce priveste partidele care initial trebuiau sa se dispute pe AVIVA Stadium din Dublin, vor fi gazduite de Krestovky Stadium (Saint Petersburg). Optimea de finala va avea loc pe Wembley (Londra).

De mentionat ca pe Krestovsky se vor mai disputa alte 4 jocuri de la EURO 2020. Este vorba de partidele din grupa B, dar si de un sfert de finala. Pe langa acestea, orasul rus va mai gazdui duelurile dintre Polonia si Slovacia, Suedia si Slovacia, precum si Suedia si Polonia. Stadionul din Sevilla va gazdui cele trei partide ale Spaniei din grupa si optimea de finala in care va juca invingatoarea grupei B. Toate aceste partide, ca de altfel toate de la turneul final, vor fi analizate minutios, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune pronosticuri.

Stadioane excluse de la EURO 2020 - Comunicat oficial despre bilete

O problema majora pentru cei ce au cumpat bilete la turneul final este aceea ca nu stiu cum sa procedeze. In acest sens, UEFA a eliberat un comunicat. Acesta instiinteaza ca toti posesorii de bilete vor primi in cursul zilei de astazi, 23 aprilie, un mail in care li se vor transmite toate informatiile pe care acestia le asteapta.