Fotbalul european iti poate aduce o parte din 60000 Kč

Cele 5 campionate de top din Europa programeaza in acest weekend cateva meciuri destul de interesante, pe care cu siguranta pariorii le-au ochit deja. De asemenea, meciuri tari se vor desfasura si in alte ligi. Pentru a incuraja utilizatorii sa parieze pe cat mai multe meciuri, casa de pariuri Unibet ne tenteaza cu o promotie al carui fond total de premii este de 60 000 Kč. 


5a634e21300a2_1516457505.jpg


Ce trebuie facut?


La promotie pot participa toti utilizatorii Unibet, fie ei noi sau vechi. Inainte de a plasa vreun pariu trebuie sa optezi pentru promotie, lucru care poate fi facut din pagina acesteia. Apoi plaseaza un bilet pre-live cu exact 8 selectii, pe meciuri din unul sau mai mai multe dintre urmatoarele campionate: Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie (Olanda), Pro League (Belgia), Superligaen (Danemarca) si Championship (a doua liga a Angliei). 


Fotbalul european iti poate aduce o parte din 60000 Kč, pentru asta trebuind ca toate meciurile de pe bilet sa se dispute sambata sau duminica. Pariurile trebuie sa fie plasate doar pe rezultatul final (1X2). Nu exista cota minima, in vreme ce miza minima este de 60 lei. Daca un meci din cele 8 va fi anulat biletul nu se va lua in calcul la promotie. Ne este insa greu sa credem ca se va intampla asa ceva. De asemenea, castigurile retrase cu optiunea Cash Out nu vor conta la promotie.


Despre recompense


Se vor acorda 100 premii in bani cash, fara conditii de rulaj, pentru a stabili norocosii castigatori efectuandu-se o tragere la sorti. La aceasta vei participa cu un singur bilet, chiar daca vei plasa mai multe care sa indeplineasca criteriile. Vei intra la tragerea la sorti indiferent daca biletul este sau nu castigator. Tragerea la sorti va avea loc pe 22 ianuarie, premiile fiind creditate in aceeasi zi, dupa ora 21:00.  Celui mai norocos utilizator i se va credita in cont suma de 15 000 lei, urmatorii ocupanti ai podiumului primind 6 000 lei. Cel de pe locul 4 va castiga 3 000 lei, iar cel de pe locul 5 va avea in contul Unibet 1 500 lei in plus. Cei de pe pozitiile 6-10 vor primi 1 200 lei, pentru ca ocupantii locurilor 11-20 sa capete jumatate din acest premiu, insa dublu decat cei aflati pe locurile 21-50. In fine, ocupantii ultimelor 50 locuri se vor multumi cu 150 lei cash.


Rezumat


·       Daca nu ai un cont la Unibet creeaza-ti unul acum

·       In primul rand, pentru a putea participa trebuie sa optezi la promotie din pagina acesteia

·       Apoi plaseaza un bilet cu fix 8 selectii pe rezultatul final (1X2) din campionatele mentionate mai sus

·       Miza minima este 60 lei, neexistand cota minima

·       Meciurile trebuie sa se dispute astazi, 20 ianuarie sau maine, 21 ianuarie

·       Vei participa la tragerea la sorti indiferent daca biletul tau este castigator sau nu


Castigatorul marelui premiu cash ai putea fi chiar tu