Freebet de 50 Kčpe meciurile din Cupa Davis

La sfarsitul acestei saptamani se desfasoara sferturile Cupei Davis si putem spune ca dupa prima zi cunoastem deja semifinalistele, intrucat in toate cele 4 intalniri scorul este 2-0. Chiar daca unele dueluri se vor incheia dupa partida de dublu, asta nu inseamna ca in ultimele doua meciuri de simplu nu mai este valabila promotia casei de pariuri Netbet, care iti va oferi un freebet de 50 lei daca vei  plasa 5 pariuri atat live, cat si pre-live.
 

thumb_58e8a218bfbda_1491640856.png
 

Ce trebuie sa fac pentru a primi freebetul?


Pentru a participa la promotie trebuie sa te inscrii de pe pagina acesteia. Fiecare dintre cele 5 pariuri trebuie sa fie singure pe bilet, sa aiba miza minima de 50 lei si cota minima 1.6. Meciurile pe care se efectueaza pariurile trebuie sa fie diferite. Indiferent de rezultatele inregistrate, freebetul il vei primi daca vei indeplini cerintele de mai sus. Acesta va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea tuturor meciurilor din sferturile Cupei Davis.
 

Care sunt conditiile de rulaj ale freebetului?


Daca in general un freebet la Netbet este disponibil timp de 7 zile, disponibilitatea acestuia este de 14 zile. Freebetul poate fi folosit doar pentru a paria pe evenimente de tenis. Cota minima de pariat este 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00. Daca pariul utilizand freebetul este castigator, in cont vei primi profitul.
 
Inscrie-te si incaseaza freebetul >>>