Ia un fullbet de 200 Kčcu CSU Craiova vs FCSB

Meciul ce va inchide penultima etapa a play-offului Ligii I se va disputa intre CSU Craiova si FCSB, oaspetii trebuind sa nu piarda pentru a mai avea sanse la titlu. De punctat ca CSU Craiova este neinvinsa de 9 meciuri pe teren propriu in campionat, in vreme ce FCSB a obtinut o singura victorie in ultimele 5 deplasari de Liga I. Daca un rezultat final este greu de pronosticat aici, poate iti va fi mai usor sa alegi un pont la pauza. Daca vei face asta la casa online Betano vei castiga un fullbet de pana la 200 lei.


5af966111797e_1526294033.jpg


Ce trebuie sa fac?


Eligibili la promotie sunt toti utilizatorii Betano din Čeština. Pentru a putea participa la promotie, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti accesezi contul, iar in fereastra care iti va aparea sa alegi sectiunea “Promotii” din meniul aflat in stanga, subsectiunea “Misiuni” si sa apesi butonul “Incepe Misiunea”. Ora limita pana la care iti este permis sa te inscrii este 21:20.


Plaseaza apoi un pariu live sau pre-live pe orice selectie din prima repriza a meciului dintre CSU Craiova si FCSB. Dintre selectiile pe care le poti plasa fac parte: Rezultat prima repriza, Goluri prima repriza, Peste/Sub (per echipa si in general), Sansa dubla la pauza, Scor corect in prima repriza, Ambele echipe inscriu in prima repriza, Total goluri prima repriza, Cornere prima repriza (Peste/Sub per echipa sau in general). Miza minima a pariului este 20 lei, iar cota minima 1.8.


Despre recompensa


Ia un fullbet de 200 Kčcu CSU Craiova vs FCSB daca vei profita la maxim de promotie, pariind 400 lei. Fullbetul il vei lua fie ca pariul tau va fi castigator sau pierzator. Daca, in schimb, pariului tau i se acorda cota 1.00 sau optezi pentru Cash Out, fullbetul nu se va mai acorda. Pana pe data de 16 mai, inclusiv, trebuie plasat fullbetul pe un pariu/bilet cu o cota minima de 1.5. In cazul in care pariul/biletul este castigator in cont ti se va credita si profitul, dar si valoarea fullbetului.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici pana diseara, ora 21:20

·         Acceseaza contul tau, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si alege butonul “Incepe Misiunea”

·         Plaseaza un pariu live sau pre-live pe orice selectie din prima repriza a meciului dintre CSU Craiova si FCSB

·         Miza minima este 20 lei, iar cota minima 1.8

·         Vei primi un fullbet de 50%, pana la 200 lei, indiferent daca fullbetul este castigator sau pierzator

·         Fullbetul trebuie pariat pana pe 16 mai la o cota minima de 1.5


Pariurile live par mai sigure in acest meci