In octombrie ai cota 10.0 pentru orice selectie

Majoritatea ligilor europene de fotbal intra in luna octombrie in cea de-a doua jumatate a turului, moment in care ne putem foma o idee privind echipele care se vor lupta pentru titlu, insa si pe cele care se vor chinui in subsolul clasamentului.
 
Este unul dintre motivele pentru care  aceasta casa de pariuri a decis sa prezinte o super-promotie, care vizeaza meciurile de fotbal. Astfel, toti cei care nu au cont la casa online si se vor inregistra in orice zi a lunii octombrie vor primi cota 10.0 pentru primul lor pariul plasat, care trebuie sa fie din fotbal, pentru asta trebuind sa indeplineasca cinci conditii deloc dificile.
 

Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc?


Astfel, cand te inregistrezi ai grija sa o faci folosind codul bonus “COTA10”. Apoi, cand efectuezi depozitul nu utiliza metodele Skrill sau Neteller. Efectuarea depozitelor prin aceste doua metode te face ineligibil in vederea promotiei. Miza minima a pariului trebuie sa fie fix 50 Kč, iar competitiile de fotbal eligibile sunt: Europa League, Champions League, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue, Liga I si preliminariile CM. In fine, ultimul aspect consta in alegerea unei cote normale de minim 1.2. Cotele mai mici de 1.2 nu sunt eligibile la promotie.
 
59d0b04f69b16_1506848847.png
 
Indiferent de rezultatul pariului plasat vei primi un bonus. Astfel, daca pariul este castigator vei obtine maxim 500 lei, castigul corespunzator cotei reale fiind acordat cash, restul creditandu-se sub forma de bonus. Pariul poate fi mai mare de 50 lei, insa bonusul maxim care se va acorda nu va depasi 500 lei. In cazul in care pariul este necastigator vei primi dublul mizei inapoi, pana la 100 lei, tot sub forma de bonus.
 

Cerinte de rulaj ale bonusului


Bonusul va fi creditat in maxim 72 ore de la incheierea meciului respectiv. Daca pariul este castigator, acesta trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar daca nu este castigator de 6 ori pe aceleasi cote minime. In ambele cazuri, daca optezi pentru un bilet multiplu ai grija ca fiecare selectie de pe bilet sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele tip Handicap, respectiv Under/Over nu sunt eligibile la rulaj. Biletele multiple pot contine insa orice selectie cu o cota minima de 1.6.  De mentionat ca acest bonus il inlocuieste pe cel de bun-venit.
 

Cum procedez?

 
  1. Inregistreaza-te la casa de pariuri intre 1 si 31 octombrie utilizand codul bonus “COTA10”
  2.  Efectueaza un depzit de minim 50 lei
  3. Plaseaza un pariu pre-live pe orice selectie cu o cota minima de 1.2 diin cele 5 campionate de top, Liga I, Europa League, Champions League sau preliminariile Campionatului Mondial
  4. Daca  pariul este “verde” vei primi castigul corespunzator cotei marite, iar daca nu e castigator vei primi dublul mizei inapoi
  5. In cazul unui pariu castigator bonusul trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar in cazul unuia necastigator de 6 ori pe aceleasi cote minime.
 

Inregistreaza-te acum