Intr-o zi de luni profitul poate veni de la tineri jucatori !

Finala UEFA Youth League se va juca in acest an intre Benfica si Salzburg. Favorita pe hartie pare echipa austriaca, insa orice se poate intampla in acest meci. Sezonul trecut Benfica a ajuns in sferturi, in timp ce Salzburg s-a oprit in 1/16 finale. 

Benfica a terminat grupa B pe pozitia secunda in spatele lui Dinamo Kiev. Echipa a avut un parcurs ezitant cu trei victorii, un egal si doua infrangeri. Insa in fazele eliminatorii Benfica nu a mai avut probleme, echipa a inscris de fiecare data cate doua goluri in meciurile cu Midtjylland, PSV, pe care le-a invins cu 2-1. In sferuri Benfica a trecut de CSKA Moscova cu 2-0, iar in semifinale cu 4-2 de Real Madrid. Sequeira reprezinta principalul marcator al echipei cu sase goluri, insa si Filipe sau  Goncalves sunt de luat in calcul. Benfica a ajuns din nou in finala UEFA Youth League, dupa finala pierduta in 2014 in fata Barcelonei. Si atunci, dar si acum echipa lusitana porneste cu sansa a doua. Daca cu Barcelona nu a avut nicio sansa in 2014, acum tinerii portughezi spera sa faca un meci mult mai bun.

Salzburg a venit din playoff-uri acolo unde a trecut usor de macedonenii tineri de la Vardar, 8-0 la general, iar apoi a trecut de Kairat Almaty cu 9-1 la general. Parcurs fara infrangere pentru Salzburg, echipa care a reusit victorii mari cu Manchester City, PSG, Atletico Madrid, si cu Barcelona in semifinale. Echipa a jucat bine in toate meciurile, iar albanezul Berisha si austriacul Wolf s-au ridicat la potential maxim, ambii au cate sapte goluri inscrise pana acum. Insa si Filip reprezinta o solutie pentru atacul echipei austriece. 

Este primul meci direct intre cele doua echipe la aceasta categorie de varsta. Sper ca jucatori ca Felix, Filipe sau Goncalves pe de o parte la Benfica, dar si tinerii jucatori ai lui Salzburg sa faca spectacol astazi. Sper sa vedem un meci cu goluri, un meci frumos, toti jucatorii fiind constienti ca un triumf in aceasta finala i-ar putea propulsa in prima echipa, sau in atentia marilor cluburi din Europa.

Pronosticuri pentru acest meci:

Ambele inscriu , cota 1.54 la NetBet
Peste 2.5 goluri, cota 1.44 la NetBet