Joaca poker si poti castiga un pachet la Unibet Open

Unibet Open a devenit deja  o competitie foarte populara in randul pariorilor, un mare aport la aceasta popularitate aducandu-l casa online Unibet, care organizeaza turnee online in urma carora se ofera unul sau chiar mai multe pachete pentru competitia offline. La fel se intampla si in aceasta perioada, participand la jocurile de poker puteti castiga un pachet la Unibet Open, in valoare de 2 000 euro.


5a796b3a7a208_1517906746.jpg


Ce trebuie sa fac?


In afara pachetului se vor acorda si alte premii, pentru a avea sansa de a le castiga trebuind sa participi la noul joc din aplicatia Unibet poker, intitulat Poker Flips. In functie de miza la care vei juca poker la mesele cash, poti castiga jetoane de bronz, argint sau aur. Cu cat jetoanele sunt mai valoroase, cu atat vor fi mai mari premiile pe care le vei castiga la sfarsitul promotiei.


In total poti castiga maxim 15 jetoane pe zi: 5 de aur, 5 de argint si 5 de bronz. Pentru a castiga un jeton de bronz trebuie sa atingi 25 flopuri avand cartile in mana la oricare dintre urmatoarele jocuri pe bani reali: NL4, NL10, PL4, PL10, Banzai Hold’em NL1 si NL5 si Banzai Omaha NLO1 si NLO5. Alternativ, poti juca 5 turnee Sit&Go cu buy-in de 1 euro, 2 euro si/sau 4 euro. Pentru a castiga un jeton de argint poti atinge 25 flopuri la jocurile cash cu mize medii (NL25, NL50, NL100, PL25, PL50, PL100, Banzai NL20 si Banzai PL20) sau poti participa la 5 turnee sit&go cu buy-in de 10 euro  si/sau 25 euro. Pentru a castiga un jeton de aur poti atinge 25 flopuri la jocuri cash cu mize mari (NL200, NL400, NL800, PL200, PL400, PL800) sau sa joci 5 turnee sit&go cu buy-inuri de 50 euro, 100 euro si/sau 200 euro.


De retinut faptul ca, in cazul jocurilor cash, progresia catre 25 flopuri este salvata atata timp cat vei vedea cel putin un flop pana la finalul zilei urmatoare. De asemenea, progresia turneelor Sit&go jucata pana la obiectivul de 5 turnee este salvata doar daca vei juca minim un sit&Go pana la finalul zilei urmatoare.


Despre recompense


Jetoanele le poti utiliza in mini-jocul Poker-Flips, un joc de Hold’em care se gaseste si el in aplicatia de poker. In acesta, tu si dealerul, denumit Queen of Flips, veti primi doua carti, impartindu-se automat flopul, turnul si riverul (cele 5 carti de pe masa). Dupa fiecare mana ai optiunea de a colecta premiul sau de a-l risca pentru a castiga unul mai mare jucand  o alta mana. Pentru a obtine premiul cel mare, care consta intr-un loc la Unibet Open, trebuie sa castigi 8 jocuri la rand cu un jeton de aur. 


Joaca poker si poti castiga un pachet  la Unibet Open, jetoanele expirand pe 1 martie la miezul noptii, cele mai multe premii acordandu-se pentru cele de aur. Astfel, cu jetoanele de bronz poti castiga, in urma participarii la jocul Poker Flips, 10 puncte bonus, 20 puncte bonus sau 40 puncte bonus, aceste puncte putand fi preschimbate in bani atata timp cat vei avea destule in cont. Cu jetoanele de argint poti castiga un bilet de 1 euro pentru a participa la un turneu sau 200 puncte bonus. 


In fine, cu jetoanele de aur poti castiga 400 puncte bonus, un bilet de 10 euro la un joc Omaha pe bani reali, 2 000 puncte bonus, 4 000 puncte bonus, un bilet de 100 euro pentru un turneu Supernova, 20 000 puncte bonus, 40 000 puncte bonus, 80 000 puncte bonus si, evident, la ultimul dintre cei 8 pasi, un bilet la Unibet Open in valoare de 2 000 euro. Poti castiga un premiu pentru fiecare jeton avut.  


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Unibet inregistreaza-te aici

·         Participa la jocuri cash sau la turnee SNG pentru a castiga jetoane

·         Cu cat mizele sunt mai mari, cu atat jetonul e mai stralucitor

·         Poti castiga 15 jetoane zilnic: 5 de aur, 5 de argint si 5 de bronz

·         Jetoanele le poti folosi la mini-jocul Poker Flips

·         Pentru a  castiga marele premiu constand intr-un bilet la Unibet Open trebuie sa invingi de 8 ori consecutiv dealerul folosind jetoane de aur

·         Alternativ, te poti opri “pe drum” la oricare dintre premii


Mergi pana la capat si poti castiga chiar tu un pachet la Unibet Open