Deník Milána

SCM Craiova a Dunarea Braila se dnes od 17:30 střetnou ve 13. kole ligy Florilor. | || 505


In sezonul precedent, SCM Craiova a terminat pe locul secund in campionat si a jucat in finala Cupei. Noul sezon a inceput bine si in acest moment se afla pe locul 3, la o distanta de 4 puncte de ocupanta locului secund, Ramnicu Valcea. Lotul echipei este valoros, cu jucatoare de nationala, iar acest lucru s-a vazut in Cupe EHF, unde SCM Craiova a obtinut rezultate bune. Momentan ocupa doar locul 3 in grupa A si are nevoie neaparat de victorie in meciul urmator. In partida precedenta a jucat in deplasare la Krasnodar, unde a fost foarte aproape sa produca surpriza, dar intr-un final a pierdut la doua goluri diferenta. Jucatoarele au calatorit foarte mult in ultima perioada, iar Bodgan Burcea este nevoit sa foloseasca si jucatoare care au evoluat mai putin in ultima perioada.


Desi in sezonul precedent a terminat pe locul secund, Dunarea Braila are probleme serioase in acest campionat. Momentan se afla doar pe locul 9 cu 16 puncte si este la doar 5 puncte de zona retrogradarii. La inceputul anului s-au schimbat cateva lucruri la echipa. Directorul sportiv a fost schimbat, Cristina Nan a parasit echipa, iar in locul ei a venit Florentina Craiu, de la HCM Ramnicu Valcea. Anul 2018 a inceput cu o victorie surprinzatoare obtinuta in deplasare la Brasov, dar in etapa precedenta a pierdut la scor cu CSM Bucuresti.


Fara doar si poate, SCM Craiova este favorita in aceasta partida, dar avand in vedere programul incarcat, cred ca Dunarea Braila poate marca cel putin 21 de goluri in acest meci.


Tip : Danube Braila přes 20,5 gólu @ 1,74 ( NetBet).