La gazde revine ''eroul', la oaspeti titularii: AIK Stockholm - Malmo

Dupa egalul de la Hammarby 1-1 si infringerea de acasa din ultima etapa, 1-2 cu Norkoping, in perspectiva meciului de luni cu AIK oapetii incep sa primeasca vesti bune si reconfortante.

In cursul acestei saptamini au revenit la antrenamente fundasii Felipe Carvalho si Lasse Nielsen, gratie muncii depuse de terapeutul Jesper Robertsson, care a facut adevarate minuni si a reusit sa-i recupereze pe cei doi intr-un timp foarte scurt. Adaugind si revenirile lui Anton Tinnerholm si Behrang Safari, care au fost suspendati, practic Malmo va avea la ora jocului intregul sistem defensiv refacut in totalitate.

Gazdele vor disputa primul meci acasa dupa scandalul cu incercarea de contactare a portarului Kyriakos Stamatopoulos, international canadian de 37 de ani, pentru trucarea meciului cu Goteborg. Acesta este foarte apreciat la gazde, fiind la AIK din 2010, iar dupa acest episod popularitatea lui a crescut si mai mult.

Victoria obtinuta la Djurgarden a lasat insa urme adinci in lotul gazdelor, Per Karlsson si Stefan Ishizaki avind sanse foarte mici de a fi recuperati.

x2
cota 1,40
100 lei

gol dupa min 28
cota 2,05
50 lei

Betano