La Wolfsburg vs Bayern Munchen beneficiezi de cota 10

Lider detasat in Bundesliga, Bayern Munchen o va intalni in deplasare pe Wolfsburg in etapa cu numarul 23. Cu siguranta vei plasa un pariu pe aceasta partida cand vei descoperi promotia prezentata de casa online Netbet, care iti propune cota 10.0 pentru orice pariu ai alege cu o cota mai mare de 1.2.


5a874f5811db2_1518817112.jpg


Ce trebuie sa fac?


Nu esti eligibil daca ai deja cont la Netbet, la promotie putand participa doar cei ce se vor inregistra pana la ora meciului (sambata, 16:30) utilizand codul COTA10. Efectueaza apoi un depozit prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller. Urmatorul pas il prezinta plasarea unui pariu pre-live si singur pe bilet cu o cota minima de 1.2 in meciul dintre Wolfsburg si Bayern Munchen. Miza maxima care se calculeaza la cota marita este 40 lei, eventuala diferenta calculandu-se la cota reala. 


Despre recompense


La Wolfsburg vs Bayern Munchen beneficiezi de cota 10 pentru orice pariu cu o cota mai mare sau egala cu 1.2, in cazul fericit in care pariul tau este castigator creditandu-ti-se in cont cel mult 400 lei. Astfel, vei primi cash  castigul conform cotei normale, in vreme ce restul il vei obtine sub forma de bonus in maxim 48 ore de la incheierea partidei. Incazul unui pariu necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 80 lei, tot sub forma de bonus. 


Daca pariul este “verde”, bonusul trebuie rulat de 4 ori la o cota minima de 1.6, iar daca e necastigator de 6 ori la aceeasi cota minima. Rulajul trebuie efectuat in cel mult 7 zile de la creditare, in cazul in care preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai sau cele de tip Handicap, respectiv Under/Over nu sunt luate in calcul la rulaj. In schimb, pe biletele multiple poti plasa orice selectie care sa indeplineasca criteriul cotei minime. 


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Netbet pana pe 17 februarie, la ora 16:30, utilizand codul COTA10

·         Efectueaza o depunere prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller

·         Plaseaza un pariu pre-live pe o cota mai mare sau egala cu 1.2 in meciul dintre Wolfsburg si Bayern Munchen

·         Maxim 40 lei se calculeaza la cota marita

·         In cazul unui pariu “verde” castigul conform cotei normale ti se va credita cash, iar restul, pana la maxim 400 lei, sub forma de bonus

·         Daca pariul este necastigator vei primi inapoi dublul mizei, pana la 80 lei

·         Rulajul trebuie efectuat de 4 ori pe cote minime de 1.6 pentru pariul castigator si de 6 ori pe aceleasi cote minime in cazul unuia necastigator

·         Bonusul trebuie pariat intr-un interval de 7 zile de la creditare


Poti alege orice pariu doresti