Liverpool are cota 10 la victorie in Premier League

Moralul lui Liverpool ar trebui sa fie excelent, avand in vedere nu numai faptul ca a eliminat-o pe Manchester City din Champions League, dar si ca are parte de un adversar facil in semifinale. In campionat putem spune ca are asigurat un loc de Champions League, insa pentru a fi mai sigura de asta ar trebui sa castige pe teren propriu in acest weekend in fata lui Bournemouth. “Cormoranii” sunt neinvinsi in Premier League pe Anfield in acest sezon, avand 6 victorii in ultimele 7 astfel de partide, in mod normal netrebuind sa aiba probleme in a mai obtine un succes. In aceasta privinta casa de pariuri Netbet prezinta o promotie conform careia primesti cota 10.0 daca doresti sa mergi pe victoria formatiei antrenate de Jurgen Klopp.


5ad0da71387c2_1523636849.jpg


Ce trebuie sa fac?


La promotie este eligibil orice utilizator roman care se va inregistra la Netbet pana la ora partidei (sambata, 19:30) utilizand codul “COTA10” Efectueaza apoi un depozit, insa nu prin metodele Skrill si Neteller, dupa care plaseaza un pariu live sau pre-live, singur pe bilet pe victoria lui Liverpool in partida cu Bournemouth. Cel mult 50 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite, eventuala diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.23.


Despre recompense


Liverpool are cota 10 la victorie in Premier League, in cazul unui succes castigul conform cotei normale  primindu-l cash, in vreme ce restul, pana la maxim 500 lei, ti se va credita ca bonus in cel mult 72 ore. Daca, in schimb, Liverpool nu va invinge ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie pariat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6 in cazul unui bilet multiplu. Daca Liverpool se impune rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca nu o va face de 6 ori. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele tip Handicap sau Under/Over nu se iau in calcul in vederea rulajului. In schimb, biletele multiple nu contin asemenea interdictii.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Netbet pana sambata, la ora 19:30, utilizand codul COTA10

·         Depune prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller

·         Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria lui Liverpool contra celor de la Bournemouth

·         Cel mult 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite

·         Daca Liverpool invinge vei primi cash castigul conform cotei marite, in vreme ce restul, pana la cel mult 500 lei, ti se va credita ca bonus

·         Daca Liverpool nu se va impune ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei

·         Bonusul trebuie rulat de 4 ori daca pariul e castigator si de 6 ori daca nu e castigator

·         Bonusul e valabil timp de 7 zile de la creditare, o cota mai mica de 1.6, fie ea individuala sau in cadrul unui bilet, neluandu-se in calcul la rulaj


Profita de aceasta oportunitate