Logheaza-te astazi si ai 10 rotiri gratuite la Book of Ra

Calendarul de Advent a ajuns in ziua cu numarul 13, zi care iti va oferi rotiri gratuite, pentru asta nefiind nevoie decat sa te loghezi.

Casa de pariuri care vine cu o asemenea promotie este Admiral. Slotul la care vei obtine rotirile gratuite este Book of Ra, numarul rotirilor fiind 10. 

Ce trebuie sa fac?

Pentru a intra in posesia rotirilor gratuite logheaza-te azi, 13 decembrie, la Admiral. Apoi vei primi in cont cele 10 rotiri gratuite la Book of Ra deluxe. Pentru a gasi slotul mai usor, tasteaza in casuta Search, aflata in partea de sus a paginii, primele litere ale jocului. Pentru a fi eligibil la promotie trebuie sa fii verificat la Admiral (sa trimiti o copie a unui act de identitate). Dupa ce esti verificat vei primi un bonus de 100 lei.  

Despre recompensa

Vei avea 10 rotiri gratuite la Book of Ra daca te loghezi astazi, aceste rotiri trebuind folosite pana la noapte, ora 23:59. Castigurile in urma rotirilor gratuite trebuie rulate de 30 ori in termen de 7 zile la pariuri sportive sau jocuri de cazino. 

Daca preferi pariurile sportive, cotele minime cumulate pe un bilet trebuie sa fie 2.00. La rulaj se iau in calcul biletele cu trei sau mai multe selectii. Rulajul la cazino nu ia in considerare jocurile din Cazinoul Live, sloturile cu jackpot progresiv, dar nici sloturile de la furnizorul NetEnt, jocurile tip Match 3, Sizzling 6, Sizzling Gems, Sizzling Hot 6 Extra Gold, Sizzling Hot deluxe, Sizzling Hot Quatro, Book of Ra deluxe 6, Book of Ra Classic, Book of Ra Magic, Book of Ra deluxe, Lucky Lady’s Charm deluxe 6, Lucky Lady’s Charm deluxe 10, Lucky Lady’s Charm deluxe, Lord of the Ocean, Roaring Forties, Plenty of Fruit 40, Roaring Wilds. Conversia bonusului se va efectua treptat, de fiecare data convertindu-se in 50 Kč.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Admiral creeaza-ti unul acum
  • Logheaza-te azi, 13 decembrie, la Admiral
  • Vei primi automat 10 rotiri gratuite la slotul Book of Ra deluxe
  • Castigurile din rotirile gratuite trebuie rulate de 30 ori in termen de 7 zile la pariuri sportive sau jocuri de cazino
  • Daca preferi pariurile sportive, se iau in calcul la rulaj doar biletele cu minim 3 selectii, cota minima a unui bilet fiind 2.00