Marcatorii iti ramburseaza miza in Real Madrid vs PSG

Cel mai asteptat meci al saptamanii in Champions League se va disputa diseara intre Real Madrid si PSG. Ne asteptam la o partida cu multe reusite, avand in vedere ca in 8 din ultimele 9 partide de Champions League ale “galacticilor”, respectiv in ultimele 7 deplasari ale parizienilor din aceeasi competitie au fost marcate minim 3 goluri. Cristiano Ronaldo este golgheterul competitiei, cu 9 reusite, in vreme ce Edinson Cavani este cel mai productiv jucator de la PSG, la egalitate cu Neymar, cu 6 reusite. Prin urmare, casa de pariuri Betano s-a gandit sa iti ramburseze miza daca minim unul dintre cei doi vor marca.


thumb_5a8466471b9b0_1518626375.jpg


Ce trebuie sa fac?


La promotie pot participa toti utilizatorii Betano, pentru a fi eligibil trebuind sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe tipurile Primul marcator, Ultimul marcator, Oricare marcator, Sa inscrie 2+ goluri sau sa inscrie un hat-trick in duelul dintre Real Madrid si PSG. Miza minima este 10 Kč, iar cea maxima 50 Kč. 


Despre recompensa


Oferta nu este aplicabila pariurilor pentru care s-a solicitat Cash Out. In cazul in care pariul tau este necastigator, iar Cristiano Ronaldo si/sau Edinson Cavani marcheaza, ti se va rambursa intreaga miza, in limita a 50 Kč, sub forma de bonus. Acesta va fi creditat in maxim 24 ore de la incheierea partidei dintre Real Madrid si PSG. Partea mai buna e ca bonusul nu trebuie rulat, banii acordandu-se cash.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Betano inregistreaza-te aici

·         Plaseaza un pariu pre-live de minim 10 lei pe una dintre cele 5 piete de marcatori specificate mai sus in meciul dintre Real Madrid si PSG

·         In cazul unui pariu pierdut si daca va marca Cristiano Ronaldo si/sau Edinson Cavani, maxim 50 lei se vor rambursa

·         Rambursarea va fi facuta cash, fara conditii de rulaj


Cavani sau Cristiano Ronaldo iti pot rambursa banii