Marseille are nevoie de toate punctele. Echipa tinteste in acest sezon un loc de cupa europeana

Olympique Marseille isi doreste cu ardoare sa ajunga pe un loc de cupa europeana. In acest moment echipa de pe Velodrome este pe locul sase. Olympique Marseille are 42 de puncte, si este in spatele lui Lyon la cinci puncte, insa Lyon are si un meci mai putin jucat, restanta cu Metz. Olympique Marseilleare o serie de accidentati, printre cei mai importanti absenti amintim pe Gomis si Evra, dar si pe Hubocan, Kamara si Khaoui. 

Astazi Olympique Marseille va primi vizita lui Angers, o echipa in forma buna. Echipa oaspete are o serie de sase meciuri fara infrangere in Ligue 1 si in Coupe de France. Echipa are cinci victorii in ultimele cinci meciuri jucate. Insa cum stim Angers are perioade bune si perioade proaste. Aceasta echipa nu poate sa castige la nesfarsit. Astazi Angers va juca fara Andreu, Nwakaeme si  Ketkeophomphone. 

Diferenta intre cele doua echipe este acum de sase puncte. OM este pe locul sase cu 42 de puncte, iar Angers este pe locul 10 cu 36 de puncte. Meciul tur s-a terminat nedecis, 1-1. Marseille a scapat victoria printre degete, Angers a reusit sa inscrie golul egalarii in minutul 93 prin Capelle. Pana acum cele doua echipe s-au intalnit de patru ori. La Marseille, OM nu a reusit sa castige niciunul din cele doua meciuri, 1-2 a fost sezonul trecut si s-au mai intalnit o data in 2005 in Coupe de France, 3-2 a fost atunci pentru Angers.

Cred ca a venit in sfarsit vremea revansei. Marseille are stabilitate financiara, echipa a avut probleme in ultimele meciuri jucate acasa, cu Monaco si PSG. Insa daca ne uitam la meciurile jucate acasa in acest sezon de catre Marseille vedem ca doar PSG si Monaco de doua ori, campionat si cupa, au reusit sa castige aici. In rest Marseille a cam reusit sa castige meciurile. 

Pronosticul meu pentru acest meci este victoria lui Marseille, cota 1.70 la Unibet.