Meci echilibrat în Bundesliga !

Borussia Monchengladbach

thumb_58baca8a70a49_1488636554.jpg
A acumulat 29 de puncte cu care ocupa doar locul al zecelea, diferenta fata de ultima formatie aflata pe loc care duce in Europa League fiind de sase puncte. Are patru victorii in precedentele cinci etape, singura sincopa fiind infrangerea cu Leipzig din precedenta partida jucata pe teren propriu. A alternat in ultimele patru meciuri de acasa victoriile cu infrangeri. Ibrahima Traore este singura absenta din tabara gazdelor.
 

Schalke

58bacac2d1314_1488636610.jpg
Nu se afla decat pe locul 13 cu 27 de puncte, asta desi este neinvinsa in precedentele patru runde. N-a putut obtine decat doua victorii in precedentele zece partide din campionat, ambele succese fiind obtinute in fata propriilor fani. Daca Sead Kolasinac va fi odihnit atunci Thilo Kehrer si Dennis Aogo au o sansa sa intre in flancul stang. Atsuto Uchida este incert pentru aceasta partida. Vor lipsi in mod sigur Donis Avdijaj, Naldo, Abdul Rahman Baba, Franco Di Santo si Breel Embolo.
 

Intalniri directe:

Cele doua formatii se vor intalni si in optimile Europa League, partida tur urmand sa aiba loc joia viitoare la Schalke. In turul acestui campionat Schalke trecea acasa cu 4:0 de Borussia Monchengladbach. De la inceputul anului 2013 s-au intalnit de noua ori si nici una dintre dispute nu s-a incheiat la egalitate, Borussia Monchengladbach obtinand cinci victorii.

Echipe probabile:

Borussia Mochengladbach (4-4-2): Sommer – Jantschke, Christensen, Vestergaard, Wendt – Herrmann, Kramer, Dahoud, Johnson – Stindl, Raffael
Schalke (3-5-1-1): Fahrmann – Howedes, Badstuber, Nastasic – Schopf, Goretzka, Stambouli, Bentaleb, Kolasinac – Caligiuri, Burgstaller


Pont: Ambele echipe marcheaza @ 1.60