Nationalmannschaft, principala favorită la CM 2018, conform unui studiu UBS

Analiştii de la banca elveţiană UBS au făcut o analiză despre Campionatul Mondial de fotbal 2018 din Rusia, care va avea loc în perioada 14 iunie - 15 iulie, la Moscova, Sankt Petersburg, Kaliningrad, Kazan, Nijni Novgorod, Samara, Volgograd, Saransk, Rostov-pe-Don, Soci şi Ekaterinburg. Analiza specialiştilor de la UBS Bank are la bază un algoritm statistic care ia în considerare rezultatele de la ultimele 5 Cupe Mondiale şi alţi factori precum evoluţia echipelor în preliminarii sau valoarea jucătorilor.

5b028be075ff7_1526893536.jpg


Germania, marea favorită de la Mondialul din Rusia


Conform analiştilor de la UBS, echipa naţională a Germaniei, care este campioana mondială en titre, are cele mai multe şanse de a câştiga Campionatul Mondial din Rusia. Elveţienii au anunţat că reprezentativa Germaniei are 24% şanse de a câştiga trofeul. Echipa antrenată de Joachim Löw este urmată de reprezentativele Braziliei (19,8%) şi a Spaniei (16,1%). "Nationalmannschaft" se află în Grupa F, alături de Mexic, Suedia şi Coreea de Sud. Analiştii de la UBS s-au bazat pe faptul că germanii şi brazilienii vor avea un debut mai uşor în grupe, în timp ce spaniolii vor juca în primul meci de la CM 2018 cu campioana europeană, Portugalia. După faza grupelor, Brazilia şi Spania pot întâlni Argentina şi Anglia în sferturi.
Rusia va trece de faza grupelor


Selecţionata echipei Rusiei, care este gazda turneului final, se află în grupă cu Arabia Saudită, Egipt şi Uruguay şi, conform analiştilor elveţieni, se va califica în optimile de finală, alături de Uruguay. "Sbornaya" nu va avea însă şanse de a trece de optimile de finală, unde ar întâlni pe Spania sau Portugalia, echipe mult mai puternice. Reprezentativele Islandei şi a statului Panama, care s-au calificat pentru prima dată la o Cupă Mondială, sunt cotate de UBS Bank cu cele mai slabe şanse de a câştiga turneul final, 0 % panamezii şi 0,2% islandezii.
Franţa vs Brazilia în semifinale?


Specialiştii elveţieni nu exclud o semifinală Franţa - Brazilia şi nu dau prea multe şanse la titlu Angliei sau Belgiei, care au mulţi jucători valoroşi, pentru că ar trebui să treacă de Brazilia, ca să se califice în semifinale. Pentru Lionel Messi (FC Barcelona, 30 de ani) şi Cristiano Ronaldo (Real Madri, 33 de ani) va fi probabil ultima şansă de a-şi trece în CV câştigarea Cupei Mondiale. Analiştii UBS consideră că parcursul Argentinei va depinde mult de forma vedetelor sale, ceea ce face ca impredictibilă performanţa "Albiceleste".

5b028bf734d13_1526893559.jpg