O noua casa de pariuri online a primit licenta pentru a opera in Čeština

PublicWin nu reprezinta un nume prea cunoscut pe piata pariurilor din Čeština, noi auzind de ea destul de recent.
 
Aceasta a intrat in tara noastra in modul offline, prin intermediul sucursalelor, abia anul trecut, in acest moment avand peste 100 sucursale in toata tara. Cele mai multe se gasesc in sud si sud-est, in special in Ilfov. Nu se cunosc prea multe despre PublicWin, clientii nefiind nici ei in numar mare, insa casa de pariuri a tinut sa imbunatateasca acest aspect, in prima zi a lunii trecute obtinand licenta online de a opera in Čeština. Astfel, toti utilizatorii de Internet din tara noastra pot vedea ce are de oferit aceasta casa de pariuri.
 

thumb_59b1ad299eee5_1504816425.png
 

Care sunt plusurile casei PublicWin?


Primele lucruri care iti sar in ochi cand accesezi site-ul se refera la bonusul de inregistrare, unul destul de decent: 100% pana la 300 Kč, insa si la faptul ca poti depune si retrage direct din agentii, neavand nevoie, asadar, de card bancar pentru a efectua tranzactiile.
 
Oferta de pariuri nu putem spune ca se poate compara cu a celor mai bune case pariuri online, insa nici nu este foarte saraca. Spre exemplu, un eveniment de fotbal din ligile cele mai pariate, incluzand aici Liga I din Čeština, beneficiaza de aproximativ 80 optiuni de pariu. Sunt insa si anumite meciuri la care PublicWin ofera peste 100 variante de pariu. Nu putem spune insa ca aceste optiuni pot fi gasite foarte usor, putand trece chiar si peste 1 minut pana gasesti optiunea ta preferata.
 
Sectiunea “Pariuri live” este una destul de bogata, oferind, printre altele, meciuri din lumea a doua, chiar si a treia din fotbal, turnee challenger si ITF din tenis, dar si partide modeste din alte sporturi. Ni se ofera destul de multe optiuni de pariu si pentru fiecare eveniment, aceasta sectiune putand concura cu succes la un loc pe podium, luand in calcul aici toate casele online licentiate.
 
Ne surprinde placut faptul ca la fotbal si la tenis, daca dorim sa vedem o singura optiune pentru toate evenimentele de la acea ora, o putem face cu un singur click pe optiunea dorita. Efectuand aceasta actiune va aparea doar optiunea care ne intereseaza pentru toate evenimentele, sub forma de lista. De asemenea, viteza de navigare in aceasta sectiune nu ne pune probleme.
 
Ramanand in zona pariurilor live, o surpriza foarte placuta o reprezinta faptul ca PublicWin ne ofera transmisiuni in direct nu doar din fotbal si tenis, ci si din baschet sau handbal. Accentul pare sa cada pe transmisiunile din tenis, casa de pariuri oferindu-ne posibilitatea de a viziona partide din turnee de Grand Slam, din circuitul ATP, WTA, dar si din turnee challenger sau ITF.
 
Daca ne uitam in partea de sus a site-ului, observam ca in afara de sporturi sau pariuri live, la PublicWin mai gasim 5 sporturi virtuale (fotbal, tenis, curse de cai, de caini, chiar si baschet). PublicWin este singura casa de pariuri online la care gasim baschet virtual. De asemenea, observam ca aceasta casa ne ofera si o camera de poker, la care putem juca Hold’em. Argumentul este unul solid de a se inregistra pentru iubitorii de poker, despre aceasta sectiune urmand a discuta pe larg intr-un articol viitor.
 

Ce minusuri are aceasta casa de pariuri?


In ceea ce priveste sporturile oferite de PublicWin, acestea sunt destul de putine in comparatie cu ale altor case de pariuri. Nu lipsesc insa sporturile esentiale. Nici metodele de depozit nu sunt foarte diversificate, putand tranzactiona doar prin card de credit si direct din sucursale. Aici  sunt doua posibilitati de a depune: prin metoda clasica (oferirea de bani cash casieritei) sau printr-un tichet de depunere. Suma minima de depus prin card bancar este 50 Kč, iar prin sucursale 10 Kč. PublicWin nne promite insa ca in curand vor exista si alte metode de depunere.
 
Un alt punct slab il reprezinta lipsa serviciului de live chat, putand contacta operatorii PublicWin prin completarea unui formular direct de pe site. De altfel, majoritatea caselor de pariuri prezente si offline in Čeština nu pune la dispozitie serviciul de live chat, astfel ca nu trebuie sa ne miram prea tare ca nici PublicWin nu o face.
 
In concluzie, la PublicWin predomina punctele forte, un lucru de apreciat si poate neasteptat, avand in vedere ca vorbim despre o casa de pariuri care a intrat recent in mediul online, dar si care dispune de sucursale. In general, astfel de case sunt mai “timide”, cel putin la inceput. PublicWin a trecut insa testul, putand s-o incercati cu incredere si chiar sa plasati constant pariuri aici.