O noua zi cu meciuri din optimile Ligii Campionilor

Leverkusen incearca sa obtina un rezultat pozitiv cu Atletico Madrid pe teren propriu, in timp ce Manchester City nu concepe sa nu castige prima mansa cu AS Monaco.
 

Bayer Leverkusen - Atletico Madrid

 
58ac7d8e30717_1487699342.jpg

Atletico Madrid vine la Leverkusen fara 3 jucatori foarte importanti, cum sunt Godin, Juanfran si Tiago, iar defensiva ar putea sa sufere, avand in vedere ca nemtii au un atac foarte puternic, cu un Chicharito in mare forma. Leverkusen s-a descurcat foarte bine in ultimele sezoane ale Ligii Campionilor, ajungand in playoff si punandu-le probleme echipelor mai bine cotate. Acest meci este de altfel o reeditare a confruntarii din 2015, in aceeasi faza a competiei, unde Atletico s-a impus la penalty-uri, dupa ce ambele manse se incheiasera cu scorul de 1-0 pentru gazde. Mizez pe faptul ca farmacistii vor avea un public numeros de partea lor, pe ambitia acestora si pe forma buna in care se afla, pentru a obtine un rezultat pozitiv in acest meci, asa cum au facut-o si in 2015. Atletico va adopta o tactica clasica de deplasare, un joc defensiv foarte bine organizat si va incerca sa profite de contraatacuri si de faze fixe. Cred insa ca echipa lui Roger Schimdt va face un joc foarte bun si va obtine cel putin un rezultat de egalitate. 

Pont: 1X @ 1.54 Unibet


Manchester City - AS Monaco

 
58ac7dee64fba_1487699438.jpg

Pep Guardiola are un adversar abordabil in optimile Ligii Campionilor, pe vicecampioana Frantei - AS Monaco, o echipa in fata caruia Manchester City ar trebui sa defileze, avand in vedere valoarea jucatorilor pe care ii are la dispozitie spaniolul. Kun Aguero are sansa sa ii demonstreze antrenorului sau ca este un jucator de mare clasa, dupa ce noua achizitie Gabriel Jesus, care parea ca i-a luat fata, a suferit o accidentare de lunga durata. Totusi, defensiva cred ca va fi punctul forte al englezilor astazi, pentru ca Guardiola va dori cu siguranta ca City sa scape fara gol primit in aceasta prima mansa de pe Etihad. Monaco s-ar multumi si cu un egal in aceasta seara, de aceea cred ca vor adopta o tactica ultradefensiva, prin care sa incerce sa stopeze atacurile cetatenilor, care au avut probleme in ultimul timp cu echipele care s-au aparat supraaglomerat. Francezii vor incerca sa loveasca pe contraatac, insa sansele putine pe care le vor avea nu cred ca vor avea succes. Cel mai probabil vom avea un meci cu putine goluri, iar francezii nu cred ca vor reusi sa modifice tabela in dreptul lor. 

Pont: Monaco Sub 0,5 goluri @ 2.50 Unibet