Obtine un freebet zilnic la Campionatul Mondial

Una dintre promotiile preferate de noi in vederea acestui Campionat Mondial vine de la casa de pariuri Maxbet. Aici ai sansa de a castiga in fiecare zi un freebet in valoare de 50 lei, partea si mai buna fiind aceea ca toata lumea poate participa la promotie.


5b25482027276_1529169952.jpgCe trebuie sa fac?

Pentru a participa nu trebuie sa te inregistrezi nicaieri, ci numai sa plasezi minim 5 pariuri pe zi, cu o cota de cel putin 2.00 si cu o miza de 50 lei fiecare, pe orice eveniment de la Campionatul Mondial. Cota 2.00 poate fi obtinuta din unul sau mai multe evenimente pe bilet. Promotia este valabila atat de pe desktop, cat si de pe mobil. Doar primul pariu stabilit pe un eveniment conteaza la aceasta promotie. Clientii care au o promotie activa, cum ar fi bonusul de bun-venit sau alte bonusuri, nu pot beneficia de aceasta promotie.


Despre recompense

Pentru fiecare zi a turneului final in care vei respecta aceste reguli vei obtine un freebet in valoare de 50 lei, indiferent de rezultatul pariurilor. Vei putea, asadar, obtine un freebet zilnic la Campionatul Mondial, acesta fiind valabil timp de 24 ore de la creditare, putand fi plasat pe orice eveniment sportiv cu o cota minima de 2.00. In cazul in care freebetul a fost plasat pe un bilet caruia i s-a dat cota 1.00, acesta va fi considerat pierdut. Amintim ca daca pariul este castigator in cont vei primi doar profitul, nu si valoarea freebetului.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza in orice zi 5 pariuri de la Campionatul Mondial, fiecare cu o cota minima de 2.00 si cu o miza minima de 50 lei
  • Indiferent de rezultatul pariurilor, pentru fiecare zi in care vei face asta vei primi un freebet in valoare de 50 lei
  • Freebetul trebuie consumat in termen de 24 ore de la creditare pe o cota minima de 2.00


Profita la maxim de promotie >>>