Orice rezultat final are cota 10 la Indian Wells

In luna martie se vor desfasura doar doua turnee de tenis atat in calendarul ATP, cat si in cel WTA. Este vorba despre cele de la Indian Wells si Miami. In vederea turneului de la Indian Wells, desfasurat de pe 8 pana pe 18 martie, casa de pariuri Netbet propune o promotie interesanta, de care este bine sa profiti inca din fazele timpurii ale acestuia. Vorbim despre acordarea cotei 10.0 in cazul in care doresti sa pariezi pe rezultatul final al unui meci.


5aa2cf7e49e1f_1520619390.jpg


Ce trebuie sa fac?


Eligibili la promotie sunt doar cei care se inregistreaza la Netbet utilizand codul “TENIS”. Efectueaza apoi un depozit prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller , dupa care pur si simplu plaseaza un pariu, live sau pre-live,  dar singur pe bilet, pe rezultatul final al unui meci de la Indian Wells. Nu exista cota minima, cel mult 50 lei calculandu-se in vederea cotei marite. Poti plasa o miza mai mare, insa diferenta se va calcula la cota normala.


Despre recompense


Orice rezultat final are cota 10 la Indian Wells, in cazul in care pariul plasat de tine este castigator creditandu-ti-se cash castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul, pana la cel mult 500 lei, sa ii primesti sub forma de bonus intr-un interval de 72 ore de la incheierea respectivei partide. Daca pariul este necastigator ti se va rambursa, tot sub forma de bonus, dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie pariat in cel mult 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Daca pariul pentru promotie este castigator rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca este necastigator de 6 ori. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele de tip Handicap sau Under/Over nu se iau in calcul la rulaj.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Netbet utilizand codul TENIS

·         Plaseaza, live sau pre-live, un pariu pe orice rezultat final in turneul de la Indian Wells

·         Miza maxima in vederea cotei marite este 50 lei

·         Daca pariul este “verde” castigul conform cotei normale ti se va credita cash, pentru ca restul, pana la maxim 500 lei, sa il primesti sub forma de bonus in cel mult 72 ore

·         In cazul unui pariu necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei

·         De 4 ori trebuie rulat bonusul daca pariul e castigator si de 6 ori daca e necastigator

·         Bonusul expira dupa 7 zile de la creditare, trebuind plasat pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6


Pariaza mult mai linistit cu promotia Netbet