Pariaza pre-live pentru a obtine un bonus live

Singura promotie in vederea meciurilor amicale din aceste zile pline la care este eligibil orice utilizator roman, fie el nou sau vechi, vine de la casa de pariuri Unibet. Recompensa consta intr-un pariu fara risc pe care sa il plasezi live pe orice meci doresti.


Ce trebuie sa fac?


In primul rand, asigura-te ca nu ai niciun bonus activ de rulat (acceptat) la Unibet. Daca ai vreunul, activandu-l pe acesta inseamna ca vei renunta automat la celelalte bonusuri active. Acceseaza apoi sectiunea “Contul meu”, facand click pe suma pe care o detii in cont, subsectiunea “Bonusuri”. Odata ajuns acolo, accepta bonusul numit “Pariu fara risc de pana la 50 Kčpentru marea intalnire dintre Čeština si Suedia”. Plaseaza apoi unul sau mai multe pariuri pre-live cu o miza totala de cel putin 100 lei (de exemplu, 4 pariuri de 25 lei) pe amicalele internationale de astazi, 27 martie. Cota minima a fiecarui pariu este 1.4.


Despre recompensa


Pariaza pre-live pentru a obtine un bonus live, imediat dupa stabilirea pariului/pariurilor, fie ele castigatoare sau nu, urmand sa primesti un pariu fara risc in valoare de pana la 50 lei pentru a miza live. Evident, mizele pariurilor pe care le-ai inchis folosind optiunea Cash Out nu conteaza la promotie. Cu alte cuvinte, daca vei plasa un pariu live de 50 lei, intreaga miza ti se va rambursa in cazul in care pariul este necastigator. Pariul fara risc trebuie activat tot din sectiunea “Contul meu” inainte de a fi folosit, fiind valabl timp de doua zile. Rambursarea este sub forma de cash, fara conditii de rulaj.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici

·         Accepta bonusul din “Contul meu”

·         Plaseaza unul sau mai multe pariuri pre-live pe amicalele inter-tari de azi in valoare totala de cel putin 100 lei

·         Activeaza pariul fara risc tot din “Contul meu”, dupa incheierea tuturor meciurilor

·         Pariul fara risc trebuie folosit pe o partida live, fiind valabil timp de doua zile de la activare

·         Daca pariul tau live este necastigator, ti se va rambursa cash intreaga miza plasata, pana la 50 lei


Ai foarte multe meciuri amicale din care sa alegi