Cinci echipe romanesti in cupele europene 2-3 august

Astazi, 2 august si maine, 3 august, vom afla cate echipe se vor califica in play-offurile cupelor europene, dar si daca minim una va ajunge in play-offul Champions League. Din pacate, o singura echipa porneste in avantaj dupa prima mansa. In cazul in care dorim sa pariem pe echipele romanesti sau orice alte selectii, anumite case pariuri online ne vin in ajutor, acordand cateva promotii.
 

1. Cota 10.0 pentru ca FCSB sa marcheze


Diseara FCSB va incerca sa ajunga in play-offul Champions League, dupa ce in urma cu o saptamana a obtinut o remiza cu 4 goluri pe teren propriu impotriva Viktoriei Plzen.
 
Si acum este foarte probabil ca FCSB sa marcheze, cota pentru ca asta sa se intample fiind 1.39. Aceasta casa de pariuri pluseaza insa mult, oferind cota 10.0 pentru cel putin un gol marcat de FCSB. La promotie sunt eligibili doar cei care nu au cont la casa online si isi vor deschide pana la startul meciului utilizand codul “FCSB”. Atentie, in vederea promotiei depozitul nu trebuie efectuat prin metodele Skrill sau Neteller.
 
thumb_5981b78721355_1501673351.png
 
Apoi primul pariu plasat trebuie sa contina selectia conform careia FCSB va marca peste 0.5 goluri in meciul cu Plzen. Miza maxima care se va inmulti cu aceasta cota este 40 lei. Daca FCSB va castiga vei obtine instantaneu bani cash conform cotei de pe site, pentru ca restul, pana la 400 lei, sa fie creditat in maxim 48 ore de la  incheierea partidei sub forma de bonus. Daca FCSB nu va marca, ti se va rambursa in cont dublul mizei jucate, pana la 80 lei, tot sub forma de bonus.
 
Acesta este valabil timp de 7 zile, in cazul unui pariu castigator trebuind rulat de 4 ori pe cote minime de 1.6. Daca pariul este pierdut, acesta trebuie rulat de 6 ori pe cote minime de 1.6. Daca vei juca bilete multiple fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple tip Forecast/Tricast pe cursele de cai, Handicap si Under/Over nu conteaza pentru rulaj.
 
Ponturi favorabile pronosticului
 • FCSB a marcat doua goluri in tur
 • FCSB a inscris in 9 din ultimele 11 deplasari in Liga Campionilor
 

Cum procedez?

 
 1. Deschide-ti cont acum la aceasta casa de pariuri
 2. Plaseaza un pariu pe faptul ca FCSB va inscrie peste 0.5 goluri
 3. Daca pariul e castigator vei primi banii cash conform cotei de pe site, restul primindu-i sub forma de bonus
 4. Daca nu e castigator ti se va rambursa dublul mizei jucate, pana la 80 lei
 

2. Rambursare de 200 Kčpentru FCSB si Viitorul


Ar fi extraordinar daca atat Viitorul cat si FCSB vor invinge astazi, astfel asigurandu-si calificarea in play-offul Champions League. Daca vei plasa aceste pariuri, iar una dintre ele sau amandoua  nu vor invinge, miza ti se va rambursa la aceasta casa de pariuri, in limita a 200 lei. Pariul/Pariurile pot fi atat pre-live, cat si live, dar singure pe bilet, cu o cota minima de 1.5. Miza minima este 50 lei. Doar primul pariu la fiecare partida se va lua in calcul pentru rambursare.
 
thumb_5981b7c231110_1501673410.png
 
Pentru a participa la promotie trebuie sa te inscrii din pagina acesteia. Eventuala rambursare se va acorda sub forma de bonus. Acesta este valabil timp de 7 zile, trebuind rulat de 6 ori pe cote minime de 1.6. Daca vei juca bilete multiple fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple tip Forecast/Tricast pe cursele de cai, Handicap si Under/Over nu conteaza pentru rulaj.

 
Cum procedez?

 
 1. Daca nu ai cont la aceasta casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Pariaza pe victoria lui FCSB si/sau a Viitorului
 3. Primesti rambursarea sub forma de bonus daca pariul e necastigator
 4. Rulajul bonusului trebuie efectuat, iar pariurile stabilite in termen de 7 zile
 

3. Freebet de 40 Kčla Plzen – FCSB


Vrei sa pariezi live la meciul de diseara dintre Plzen si FCSB? O poti face la aceasta casa de pariuri, la care vei obtine un freebet in valoare de 40 lei in cazul in care vei paria minim 80 lei, iar la finalul meciului vei avea o pierdere totala (castig-pierdere) de cel putin 80 lei. Freebetul poate fi folosit pe orice pariu in termen de 7 zile.
 
thumb_5981b7e3b3a25_1501673443.png
 

Cum procedez?

 
 1. Daca nu ai cont aici deschide-ti unul acum
 2. Plaseaza live minim 80 lei cumulat pe meciul dintre Plzen si FCSB
 3. Daca vei avea o pierdere de cel putin 80 lei vei primi un freebet de 40 lei
 

4. Echipele romanesti din Europa League iti aduc un freebet de 25 Kč 


Joi vor juca reprezentantele noastre in Europa League, tentatia de  a plasa un pariu fiind mare, mai ales ca vorbim despre echipe romanesti, al caror joc il putem studia saptamanal in Liga I. Aceasta casa de pariuri te ajuta sa cedezi mai usor tentatiei de a paria pe meciurile tuturor celor 3 echipe romanesti, oferindu-ne un freebet in valoare de 25 lei, indiferent de rezultatele partidelor.
 
thumb_5981b80bc1788_1501673483.png
 
Tot ce trebuie sa faci este sa optezi la promotie de pe pagina acesteia si sa plasezi un bilet pre-live pe care sa se regaseasca toate cele 3 meciuri ale formatiilor romanesti, miza minima fiind 50 lei, iar cota minima pe selectie 1.4. Pe bilet se pot gasi si alte selectii, insa cele 3 nu trebuie sa lipseasca. Vineri vei primi freebetul in valoare de 25 lei pe care trebuie sa-l folosesti pe meciurile din Liga I jucate intre 4 si 7 august. Poti adauga mai multe meciuri pe bilet, nu doar unul.
 

Cum procedez?

 
 1. Daca nu ai cont la aceasta casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Opteaza pentru promotia de mai sus din pagina acesteia
 3. Plaseaza un bilet pre-live in care sa fie incluse cele 3 meciuri ale echipelor romanesti in Europa League
 4. Indiferent de rezultate, vineri vei primi un freebet de 25 lei ce trebuie folosit pe meciurile de Liga I dintre 4 si 7 august

 
5. Rambursare de 200 Kčpentru victoriile echipelor romanesti din Europa League 


Te tenteaza un pariu pe victoria Astrei sau chiar a celor de la Dinamo in partidele de maine de Europa League, insa nu ai curajul sa le plasezi, de teama pierderii banilor? Aceasta casa de pariuri iti ofera imboldul necesar pentru a indrazni asta. Astfel, daca vei miza pe succesul uneia, a doua sau chiar a tuturor celor 3 reprezentante ale noastre in Europa League, ti se va rambursa miza, in limita totala de 200 lei, daca pariurile tale vor fi necastigatoare.
 
thumb_5981b85250689_1501673554.png
 
Pariul/Pariurile pot fi atat pre-live, cat si live, dar singure pe bilet, cu o cota minima de 1.5. Miza minima este 50 lei. Pentru a participa la promotie trebuie sa te inscrii din pagina acesteia. Rambursarea se va acorda sub forma de bonus. Acesta este valabil timp de 7 zile, trebuind rulat de 6 ori pe cote minime de 1.6. Daca vei juca bilete multiple fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple tip Forecast/Tricast pe cursele de cai, Handicap si Under/Over nu conteaza pentru rulaj.
 

Cum procedez?

 
 1. Daca nu ai cont la aceasta casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Pariaza pe victoria a cel putin una din cele 3 formatii romanesti in Europa League
 3. Primesti rambursarea sub forma de bonus daca pariul e necastigator
 4. Rulajul bonusului trebuie efectuat, iar pariurile stabilite in termen de 7 zile