Pariuri si cote la Betfair pentru EURO 2020

EURO 2020 (2021) se va disputa in mai mult de 10 orase, dorindu-se a marca 60 ani de la primul Campionat European. Planurile au fost date insa putin peste cap din cauza pandemiei. In vederea acestui turneu, sunt multe case de pariuri licentiate in Čeština la care gasim si pariuri antepost. Una dintre ele este Betfair, la care putem alege din cateva zeci de astfel de pariuri.

Cum putem paria pe EURO 2020 la Betfair?

In pagina de Sportsbook gasim doar 9 selectii care se refera la pariuri antepost pentru EURO 2020. De fapt, acestea sunt cote marite. Adevaratele pariuri antepost le gasim pe pagina de Exchange, in lista din partea stanga. Astfel, selectam sectiunea “Fotbal”, subsectiunea “International” din categoria “Top tari”. Alegem apoi “EURO 2020”, deschizandu-se o lista cu toate meciurile din faza grupelor, insa si cu pariuri antepost. Avand in vedere ca ne aflam in pagina de Exchange, putem paria atat pe faptul ca se va inregistra un anumit rezultat, cat si pe faptul ca nu se va inregistra acel rezultat.

Pariuri pe castigatoarea EURO 2020 la Betfair

Favorita principala la castigarea competitiei este Franta, urmata de Anglia si Belgia. Anglia va avea un traseu destul de dificil in fazele finale, unul ce va incepe inca din optimi. Belgia nu are deocamdata un lot care sa-i permita sa cucereasca trofeul. Cel putin, in opinia noastra. In schimb, Franta ar putea cuceri trofeul, in special daca va castiga “grupa mortii”. Singurele echipe care ii pot pune probleme Frantei sunt Spania, Germania si Italia. Avantajul Frantei, poate si al Germaniei, il reprezinta acela ca va juca meciuri tari inca din faza grupelor, obisnuindu-se repede cu ritmul alert si cu atmosfera de derby.

Pariuri pe golgheterul EURO 2020 la Betfair

Harry Kane este principalul favorit la titlul de golgheter. Englezul a fost golgheter atat la CM 2018, cat si in preliminariile EURO 2020. Il urmeaza belgianul Romelu Lukaku, golgheter al Ligii A din UEFA Nations League. Podiumul este completat de Kylian Mbappe. Avem presentimentul insa ca vom asista la o surpriza in ceea ce priveste golgheterul competitiei. Aceasta ar putea veni de la un jucator spaniol, cel mai in masura sa faca asta fiind Alvaro Morata.


Alte pariuri EURO 2020 la Betfair

Este foarte probabil ca Olanda sa castige grupa C, din care mai fac parte Ucraina, Austria si Macedonia. Astfel, este foarte probabil sa aiba un culoar bun catre semifinala. La Betfair cota ca Olanda sa ajunga in semifinale este destul de mare, noi putand profita de asta.

Totodata, Betfair ne ofera ocazia de a miza pe echipele care se vor califica din grupe. Atentie, in fazele finale vor ajunge si primele 4 echipe clasate pe pozitia a treia in fiecare grupa. Elvetia credem ca se va clasa in primele doua in grupe si ca nu va avea emotii in a ajunge in optimi.