Pariuri si cote la Fortuna pentru EURO 2020

Campionatul European de fotbal se apropie cu pasi mari, acesta urmand a se desfasura in nu mai putin de 11 orase. S-a decis asta pentru a sarbatori 60 ani de la primul Campionat European, insa pandemia a dat putin lucrurile peste cap. In vederea acestui Campionat European, multe case de pariuri online de top prezinta sute de optiuni de pariu pentru fiecare meci. De asemenea, putem alege la o singura casa dintre zeci, poate chiar peste 100 pariuri antepost. Una dintre aceste case, destul de populara in Čeština, este Fortuna. 

Cum putem paria pe EURO 2020 la Fortuna?

Pariurile de la EURO 2020 se pot accesa foarte simplu la Fortuna. In pagina de pariuri sportive, denumita “Sport”, exista mai multe liste in partea stanga. Prima lista se numeste “EURO 2020” si contine oferta de la EURO 2020 si noutati de la turneul final. Sa nu uitam de “Tintarul EURO”, un concurs la care marele premiu este de 10 000 000 lei. Pentru asta trebuie insa sa ai o premonitie si sa anticipezi corect toate meciurile care vor avea loc in fazele finale. La acestea se adauga si scorul corect in timp regulamentar din finala. Revenind la lucruri simple, deocamdata oferta de pariuri contine aproximativ 100 optiuni de pariu si zeci de pariuri antepost. Acestea vizeaza, pe langa echipa castigatoare si golgheterul competitiei, fiecare echipa in parte, dar si golgheterul fiecarei echipe.

Pariuri pe castigatoarea EURO 2020 la Fortuna

Castigatoare a Campionatului Mondial din 2018, Franta este cotata cu prima sansa si aici. Francezii au jucat destul de bine si in Liga A din acest sezon de Nations League. Nationala “cocosului galic” are sanse mari, asadar, sa castige EURO 2020, mai ales daca se va impune in “grupa mortii”.

Anglia si Belgia se afla la egalitate in ceea ce priveste cotele, aflandu-se pe pozitiile a doua, respectiv a treia. Pentru a castiga Campionatul European trebuie sa ai si putin noroc de un culoar bun in fazele finale. Asta in special daca esti o echipa mai modesta, cum sunt Anglia si Belgia. Foarte probabil cele doua nu vor avea parte de asa ceva in fazele finale. Spania, Portugalia si Germania le urmeaza celor 3 in ceea ce priveste sansele la cucerirea titlului. 

Pariuri pe golgheterul EURO 2020 la Fortuna

Golgheterul CM 2018 si al preliminariilor EURO 2020, Harry Kane, este unul dintre cei doi  favoriti principali la titlul de golgheter. Al doilea este francezul Kylian Mbappe, golgheterul detasat al acestui sezon de Ligue 1. A treia sansa la titlul de golgheter o are belgianul Romelu Lukaku, golgheterul din acest moment al Ligii A in UEFA Nations League. Sansa a patra o are portughezul Cristiano Ronaldo.

Alte pariuri EURO 2020 la Fortuna

Un pariu interesant consta in numarul de puncte obtinut de o formatie in faza grupelor. Astfel, putem alege ca acea echipa va depasi sau nu o limita de puncte. 

De asemenea, Fortuna ne provoaca sa mizam pe grupa care opinam ca va produce cele mai multe goluri. “Grupa mortii” este favorita, teoretic trebuind sa ne asteptam la spectacol intr-o grupa cu Franta, Germania si Portugalia. Totodata, ne asteptam ca Ungaria sa primeasca multe goluri de la cele 3.