Pariuri si cote la Sportingbet pentru EURO 2020

EURO 2020 (2021) se apropie cu pasi mari, multe case de pariuri online legale prezentand oferte mai mult sau mai putin tentante. Vorbim despre un turneu major important, la care vor fi rulati multi bani, fiecare casa de pariuri incercand sa isi atraga clienti cum poate ea mai bine. 

Cum putem paria pe EURO 2020 la Sportingbet?

Una dintre casele cu o oferta generoasa pentru turneul final este Sportingbet. Cand spunem asta ne referim nu doar la pariurile normale, cele pentru fiecare meci, ci si la pariurile antepost. De punctat ca Sportingbet prezinta si un concurs in vederea acestui Campionat European. Participarea este gratuita, premiul cel mare fiind de 400 000 lei, pentru a-l castiga trebuind sa raspunzi corect la 10 intrebari. Cea mai simpla modalitate de a gasi meciurile de la turneul final in oferta Sportingbet este aceea de a tasta in casuta de cautare, simbolizata printr-o lupa, cuvantul “EURO”. Putem alege apoi grupa pe care dorim sa o vedem. Facand click pe un meci ne va aparea in partea stanga a paginii o lista cu pariurile antepost pe care le putem plasa la CE 2020. 

Pariuri pe castigatoarea EURO 2020 la Sportingbet

Evident, pariul antepost pe castigatoarea turneului final este nelipsit. Mai mult, putem miza si pe faptul ca o echipa nu va castiga Campionatul European. Cotele sunt insa infime si nu merita jucate decat daca vei plasa o miza foarte mare pe respectivul pariu. Favorita principala la castigarea titlului este Franta, detinatoarea titlului mondial din 2018. Franta face parte dintr-o grupa cu Germania si Portugalia, avand mari sanse sa o castige, in opinia noastra. Iar daca va castiga aceasta grupa de foc, nu este deloc exclus sa castige si turneul.

Anglia si Belgia sunt vazute cu a doua, respectiv a treia sansa la castigarea trofeului. Sincer insa, nu credem ca vreuna are lotul atat de bun incat sa castige EURO 2020. A patra sansa o are Germania, urmata fiind, la egalitate, de Spania si Portugalia. 

Pariuri pe golgheterul EURO 2020 la Sportingbet 

Belgianul Romelu Lukaku este principalul favorit la castigarea titlului de golgheter. Urmeaza indeaproape Harry Kane, golgheterul CM 2018 si golgheterul preliminariilor EURO 2020. Dintre Belgia si Anglia, Belgia pare a avea nu neaparat o misiune mai usoara, cat o probabilitate mai mare ca la meciurile sale sa se inscrie mai mult. De asemenea, culoarul Belgiei in fazele finale este unul mai favorabil decat cel al Angliei daca aceasta va castiga grupa.


Alte pariuri EURO 2020 la Sportingbet

Putem miza la Sportingbet si pe faza in care va fi eliminata o echipa, insa si pe grupa din care va proveni castigatoarea. Tentati am fi sa spunem ca din “grupa mortii” va proveni castigatoarea, deoarece acolo sunt doua sau chiar 3 echipe cu pretentii la titlu. Daca nu va proveni din grupa F, atunci probabil din A sau E.

Totodata, putem alege daca vom avea sau nu o noua castigatoare a Campionatului European. Pana acum, aceasta competitie a fost castigata de Germania, Spania, Franta, Italia, Portugalia, Olanda, Danemarca si Grecia. Sincer, nu credem ca Anglia sau Belgia vor castiga Campionatul European. De alte echipe decat cele enumerate mai sus nici nu mai vorbim.