Preview Bundesliga sezon 2017-2018

Pe 18 august se va da startul sezonului cu numarul 55 din Bundesliga, unul care se anunta mai echilibrat decat precedentele, avand in vedere ce s-a intamplat editia trecuta.
 
In final, castigatoarea s-a numit tot Bayern Munchen. A fost al cincilea titlu de campioana consecutiv si al 27-lea din istorie. Surpriza placuta a sezonului trecut s-a numit Red Bull Leipzig, echipa nou-promovata in Bundesliga, in conditiile in care a fost fondata in 2009. In acest  sezon este, totusi, greu de crezut ca Leipzig va mai reusi sa se claseze pe pozitia secunda, insa niciodata nu stim ce surprize ne poate oferi viitorul.
 

597d5818c361a_1501386776.jpg
Sursa foto: www.bundesliga.com
 
Ingolstadt si Darmstadt au fost echipele ce au retrogradat, nou-promovatele fiind Hannover si Stuttgart, echipe ce au stat doar un sezon in 2.Bundesliga. Wolfsburg a ramas pe prima scena, dupa ce a castigat barajul cu Braunschweig. Luandu-ne dupa cota de piata a echipelor, Hannover si Stuttgart ar trebui sa retrogradeze din nou la finele acestui sezon, insa nu de putine ori astfel de date nu au avut prea mare relevanta.    
 
Campioana Bayern Munchen a cheltuit nu mai putin de 100 000 euro pe transferuri in aceasta vara, cel mai mare nume adus fiind James Rodriguez (Real Madrid), este adevarat, sub forma de imprumut.  Dortmund a cheltuit 44 milioane euro in aceasta vara pe transferuri, cel mai de marca fiind cel al lui Omer Toprak (Leverkusen). Cu aceste veniri, nu credem ca Dortmund va putea pune probleme nici in acest sezon bavarezilor. Leipzig a adus doi jucatori pentru mai mult de 10 milioane euro. Este vorba despre Bruma (Galatasaray) si Laimer (Salzburg).
 

In octombrie si noiembrie vom avea multe meciuri tari


Editia va fi deschisa de campioana Bayern Munchen, care o va intalni pe teren propriu pe Leverkusen in data de 18 august, incheindu-se pe 12 mai 2018. Partida dintre Bayern Munchen si Leipzig se va desfasura pe 28 octombrie, cea dintre Dortmund si Bayern Munchen etapa imediat urmatoare, iar cea dintre Dortmund si Leipzig pe 14 octombrie.
 

Bayern Munchen porneste din nou favorita


Nici in aceasta editie adversarele din Bundesliga nu au nicio sansa in fata lui Bayern Munchen. Asta cel putin in viziunea acestei case de pariuri, ce ofera cota 1.15 pentru ca bavarezii sa castige din nou titlul. Campioana este urmata de Borussia Dortmund (8.00) si Leipzig (20.0). In afara acestui pariu antepost privind castigatoarea Bundesligii, casa de pariuri prezinta alte 17 pariuri speciale, care pot fi vizualizate in sectiunea “pariuri speciale” de pe pagina “Pariuri”.
 
In cazul in care mizati pe o surpriza si anticipati ca Bayern Munchen nu va lua titlul in aceasta editie, puteti face asta la cota 5.00. Pariuri interesante, cu mari sanse de reusita, ni se par cele conform carora Dortmund va obtine cel mai bun loc, daca o excludem pe Bayern Munchen, cota fiind 1.6, respectiv ca Leipzig nu se va clasa in top 4, la o cota de 2.5. Sa spunem, in favoarea acestor ponturi, ca Dortmund a cheltuit 44 000 000 euro pe transferuri, asa cum am zis mai sus, iar Leipzig aproximativ 35 000 000 euro, insa niciun nume nu impresioneaza.
 
Un alt pariu antepost am putea plasa pe faptul ca Hannover va retrograda, cota pentru ca asta sa se intample fiind 2.35. Hannover are de departe cel mai slab lot, din punct de vedere al cotei de piata a jucatorilor. Adaugand asta la cota peste 2.00, am fi tentati sa plasam o suma destul de mare pe acest pont.
 
Printre aceste 17 pariuri speciale din Bundesliga sunt incluse si 11 care vizeaza echipa dintr-un duel care se situeaza cel mai sus in clasament la finele sezonului. In duelul dintre Dortmund si Leipzig, Borussia este cotata cu 1.45 ca va termina mai sus decat adversara sa directa. Cota nu este una mare, insa combinata pe bilet ar putea rezulta o cota totala frumusica. Apropo, sa spunem ca pariurile din Bundesliga sau orice alta competitie nu pot fi combinate nici aici, dar nici la alta casa de pariuri. In schimb, puteti plasa oricate pariuri doriti pe un bilet atata timp cat pariurile antepost sunt din competitii diferite si nu vizeaza aceleasi echipe.
 
Multe dintre aceste pariuri vor aparea si dupa ce Bundesliga va incepe. Astfel, daca acum nu sunteti sigur pe niciun pariu antepost, poate dupa primele etape scurse, cand veti vedea jocul echipelor, veti fi in masura sa plasati astfel de pariuri.
 

Vezi aici toate pariurile antepost pe Bundesliga