Primeste trei cadouri cu ocazia Sfantului Valentin

Cine crede ca promotiile caselor de pariuri sunt legate doar de evenimente sportive, jocuri la cazino sau evenimente de poker se inseala, acestea prezentand promotii si cand vine vorba de ocazii speciale. O astfel de ocazie se iveste astazi, de Sfantul Valentin, casa de pariuri ce propune o promotie in acest sens fiind 888sport. Promotia se intinde pana pe 26 februarie, putand profita de ea de 3 ori. Fiecare din aceste 3 sanse iti aduce un cadou atat la pariuri sportive, cat si la poker, dar si la jocuri de cazino. 


5a84929597431_1518637717.jpg


Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili toti utilizatorii 888sport. Aceasta se incheie pe 26 februarie, putand profita de ea de maxim 3 ori in intervalul amintit, o singura data pe zi. Nu trebuie decat sa efectuezi un depozit de minim 120 lei, maxim 320 lei introducand un anumit cod, in functie de premiul pe care doresti sa il primesti.  Pentru utilizatorii care efectueaza primul lor depozit la 888sport, promotia inlocuieste bonusul de bun-venit. 


Despre recompense


In cazul in care vei depune minim 120 lei folosind codul CUPID888 vei primi 20 lei free play in cazino, 1 tichet de majorare a pariurilor cu 25%, precum si 1 tichet de poker la un freeroll in valoare de 200$ de Valentine’s Day. Daca vei efectua un depozit de minim 160 lei folosind codul LOVE888 vei primi 40 lei ca free play in cazino, 10 rotiri gratuite la un joc slot, 1 tichet de majorare a pariurilor cu 25%, precum si un tichet de poker la un freeroll in valoare de 200$ de Valentine’s Day. In fine, daca preferi cea mai buna oferta dintre cele 3 si vei depune cel putin 320 lei folosind  codul RED888, vei primi 80 lei ca free play in cazino, 30 rotiri gratis la un joc slot, 1 tichet de majorare a pariurilor de 50%, dar si 1 tichet de poker la freerollul de 200$ de Valentine’s Day.


Doar cu 3 depozite, nimic mai mult, primeste trei cadouri cu ocazia Sfantului Valentin. Tichetul de  majorare a pariurilor cu 50%, spre exemplu, inseamna ca daca vei plasa un pariu la o cota reala de pe site de 2.00, folosind tichetul cota va fi 3.00. Miza maxima pentru a beneficia de tichetul de majorare a pariurilor este de 40 lei. Tichetul trebuie folosit in termen de 7 zile de la creditare. Castigurile din aceste bilete se vor adauga in cont in bani reali, fara conditii de rulaj.

Jocurile gratuite (free plays) pot fi folosite doar la urmatoarele jocuri: Millionaire Genie, Elm Street, Irish Riches, Pirates Millions, Treasure Fair, Ultimate Universe, Jack’s Pot, Saved by the Bells, European Roulette, Multihand Blackjack, Steampunk Nation, Once Upon a Dime, The Big Lebowski online slot, Party Pigs si Panda Manga. Bonusul obtinut din aceste free plays poatE fi utilizat doar la urmatoarele jocuri: Millionaire Genies, Irish Riches si Pirates Millions. Jocurile gratuite au o valabilitate de 14 zile.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la 888sport creeaza-ti unul acum

·         Efectueaza 3 depuneri in intervalul 14-26 februarie folosind codul premiilor pe care doresti sa le primesti

·         Daca vrei sa folosesti codul CUPID888 depune minim 120 lei, in cazul in care folosesti codul LOVE888 trebuie sa efectuezi un depozit de minim 160 lei, iar daca vrei sa te bucuri de premiile obtinute introducand  codul RED888, depune cel putin 320 lei

·         Poti folosi un singur  cod pe  zi

·         Indiferent ce cod ai introduce vei primi free play la cazino, un tichet de majorare a pariurilor, dar si un tichet de poker la freerolul cu 200$ de Valentine’s Day


Profita la maxim de promotie, depunand 320 lei de 3 ori