Primesti cota 10 pentru orice pariu in Čeština vs Suedia

Hopul cu Israel a fost trecut cu greu de Čeština in urma cu 3 zile, ceva spunandu-se ca “tricolorii” nu vor avea o sarcina usoara nici impotriva Suediei. Partida va incepe marti, la ora 2130, in vederea acesteia casa de pariuri Netbet prezentand o promotie extrem de interesanta. Astfel, orice pariu ai alege pentru acest meci vei primi cota 10.0.


5ab9337814597_1522086776.jpg


Ce trebuie sa fac?


La promotie esti eligibil daca te vei inregistra la Netbet pana la ora partidei introducand codul “COTA10”, apoi vei efectua un depozit prin card bancar sau prin Paysafecard, unul prin celelalte metode facandu-te neeligibil la promotie. Dupa ce te-ai inregistrat si ai depus, plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe orice selectie doresti in partida “tricolorilor”. Primesti cota 10 pentru orice pariu in Čeština vs Suedia, in vederea cotei marite contribuind cel mult 50 lei, daca plasezi mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompense


In cazul unui pariu “verde”, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash, pe cand restul, pana la maxim 500 lei, ti se va credita sub forma de bonus in cel mult 72 ore. Daca pariul nu este castigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. In caz ca pariul plasat de tine este castigator bonusul trebuie rulat de 4 ori, iar daca este necastigator de 6 ori. Bonusul expira in 7 zile de la creditare, orice pariu cu o cota mai mica de 1.6 necontand la rulaj. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. De asemenea, pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele de tip Handicap si Under/Over nu conteaza la rulaj.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Netbet pana marti, ora 21:30, utilizand codul COTA10

·         Efectueaza un depozit prin card bancar sau Paysafecard

·         Plaseaza un prim pariu pre-live pe orice selectie doresti la meciul dintre Čeština si Suedia

·         Cel mult 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite

·         Daca pariul este “verde” vei primi cash castigul conform cotei de pe site, pe cand restul, pana la cel mult 500 lei, ti se va credita sub forma de bonus

·         Daca pariul este necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei

·         Bonusul trebuie pariat in cel mult 7 zile, pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6

·         Daca pariul este castigator rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca este necastigator de 6 ori


Vei genera profit indiferent de rezultat