Profita de cota 10 la victorie pentru Bayern Munchen

Prima partida a anului 2018 in Bundesliga se va desfasura intre Bayer Leverkusen si Bayern Munchen, contand pentru etapa cu numarul 18. Aceasta va incepe vineri, la ora 21:30, casa de pariuri Fortuna připravuje na tento zápas překvapení pro uživatele, kteří ano nemít účet. Jde o kurz 10,0 na vítězství Bayernu Mnichov || Česky 525


5a587d6e941d5_1515748718.jpg


Ce trebuie facut?

Pentru a fi profita de cota 10 la victorie pentru Bayern Munchen trebuie sa te inregistrezi la Fortuna pana la ora partidei, nefiind necesar sa introduci vreun cod. Dupa inregistrare si depunere trebuie sa efectuezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria bavarezilor in meciul cu Leverkusen. Miza maxima care se califica pentru cota marita este 50 lei.


Despre recompense

In cazul in care Bayern Munchen se va impune in partida de vineri, tu vei castiga cel mult 500 lei. Astfel, miza va fi returnata cash, impreuna cu profitul aferent cotei normale de pe site, in vreme ce restul castigului se va credita in maxim 72 ore sub forma de bonus.  Prin urmare, in cazul in care decizi sa profiti la maxim de cota marita, pariind 50 lei la o cota care in acest moment este 1.9, daca Bayern Munchen va castiga vei primi 95 lei cash instant, fara conditii de rulaj, in maxim 72 ore urmand a primi 405 lei sub forma de bonus.


In cazul in care Bayern Munchen nu se va impune vei primi bonusul de inregistrare Fortuna, constand intr-un pariu fara risc de 100% pana la 300 lei, sub forma de bonus. Prin urmare, ai putea plasa 300 lei pe victoria bavarezilor, pentru ca in cazul in care oaspetii nu se vor impune sa primesti o rambursare de 300 lei. Bonusul trebuie rulat de 5 ori pe cote de 1.5 in ambele cazuri, daca bavarezii vor castiga trebuind sa faci asta in maxim 7 zile, iar daca nu vor castiga bonusul de bun-venit trebuie rulat in cel mult 30 zile. 


Souhrn

· Pokud nemáte účet Fortune, vytvořte si jej zde

· Vsaďte si na vítězství Bayernu Mnichov před začátkem zápasu s Leverkusenem

· Vzhledem ke zvýšenému kurzu bude zohledněno 50 lei

· Pokud Bayern Mnichov nevyhraje, váš vklad bude vrácen, až do limitu 300 lei

· Bonus musí být vržen 5krát s minimálním kurzem 1,5, pokud vyhraje Bayern Mnichov, tak pokud nebude uložen


Vyhrajete bez ohledu na výsledek >>>