Promotii 19-21 septembrie

Liga I isi va desfasura in acest mijloc de saptamana etapa cu numarul 11, runde intermediare avand loc si in La Liga sau Bundesliga. Pentru aceste campionate casele de pariuri prezinta cateva promotii care, ce-i drept, sunt mai putine decat intr-o runda disputata in weekend.
 

1. Cota 9.00 pentru victoria lui FCSB impotriva lui CFR Cluj


FCSB se afla intr-o forma buna inaintea partidei cu liderul campionatului, distanta dintre cele doua fiind de 4 puncte. FCSB a obtinut rezultate bune in deplasarile din acest sezon, venind si dupa doua jocuri, e adevarat, pe teren propriu, in care a marcat 7 goluri, reusind sa nu primeasca niciunul. Astfel, ni se pare extrem de tentanta promotia acestei case de pariuri, ce ne ofera cota 9.00 pentru succesul celor de la FCSB in meciul cu CFR Cluj. Eligibili la promotie sunt toti cei care nu au cont la casa online si isi vor crea pana la ora meciului (joi, 21:00) introducand codul ZFBN50.
 
59c102c63b620_1505821382.png
 
Dupa inregistrare plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria oaspetilor. Miza maxima care se ia in calcul pentru cota marita este 50 lei. Astfel, daca FCSB se va impune vei castiga cel mult 450 lei. Miza iti va fi rambursata imediat cash, iar profitul va fi creditat in maxim 24 ore sub forma de freebet. Acesta trebuie rulat intr-o perioada de 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria celor de la FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
Statistici favorabile pronosticului
 • FCSB are 3 victorii din 4 deplasari in Liga I
 • Moralul in tabara celor de la FCSB este foarte bun, dupa ce in ultimele doua jocuri au marcat 7 goluri si nu au primit niciunul
 
Cum procedez?
 1. Deschide-ti cont la casa de pariuri utilizand codul ZFBN50
 2. Plaseaza un pariu pre-live, din piata Sportsbook, pe victoria celor de la FCSB in meciul cu CFR Cluj
 3. Daca pariul este castigator vei primi miza inapoi si un freebet de maxim 400 lei
 

2. Primesti cota 10.0 pentru orice pariu din Bundesliga


La jumatatea acestei saptamani are loc etapa a cincea din Bundesliga, aceasta casa de pariuri pregatind o promotie care cu siguranta te va atrage. Este vorba despre acordarea cotei 10.0 pentru orice selectie ai alege din 19 septembrie. Pentru a beneficia de promotia trebuie sa te inregistrezi la casa de pariuri introducand codul bonus “COTA10”. Depozitele prin Skrill si Neteller nu se califica la promotie. Depunerea minima este de 50 lei.
 
thumb_59c102efe0924_1505821423.png
 
Apoi trebuie sa alegi o partida care se va disputa astazi, 19 septembrie si sa plasezi un pariu pe orice selectie ce are o cota minima de 1.2. Pariul poate fi live sau pre-live, singur pe bilet. Miza minima a pariului este 50 lei. Daca acesta va fi castigator, vei fi platit cash conform cotelor reale de pe site, restul castigului urmand a-l primi sub forma de bonus. In cazul in care nu va fi castigator, vei primi dublul mizei inapoi, pana la 100 lei.
 
Bonusul va fi acordat in maxim 72 ore, trebuind rulat in cel mult  7 zile de la creditare. In cazul unui pariu castigator, trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar daca este necastigator de 6 ori pe aceleasi cote minime. In cazul unui bilet multiplu, fiecarre selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast sau Handicap si Under/Over nu sunt eligibile la rulaj.
 
Cum procedez?
 1. Deschide-ti cont la casa de pariuri introducand codul COTA10
 2. Plaseaza un pariu de maxim 50 lei pe un meci de  azi, 19 septembrie, din Bundesliga, la o cota minima de 1.2
 3. Daca pariul este castigator vei primi castigul aferent cotei 10.0, iar daca e necastigator vei primi dublul mizei inapoi
 4. In cazul unui pariu castigator bonusul trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar pentru un pariu necastigator de 6 ori
 

3. Cota 4.00 pentru ca Barcelona sa castige


Diseara, incepand cu ora 23:00, liderul din La Liga, Barcelona, o va intalni pe teren propriu pe Eibar, asteptandu-ne ca atacul catalaniloor sa faca ravagii. Aproape in fiecare etapa aceasta casa de pariuri ofera o cota marita pentru victoria catalanilor si asa face si acum. Este vorba despre cota 4.00, una care, in opinia noastra, va fi castigatoare fara emotii. Eligibili la promotie sunt cei care isi vor crea pana la ora meciului introducand codul ZFBN49.
 
59c1030937cfd_1505821449.png
 
Tot ce trebuie sa faci apoi este sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei. Miza maxima care se ia in calcul pentru cota marita este 50 lei. Astfel, daca Barcelona va obtine cele 3 puncte vei castiga cel mult 200 lei. Miza iti va fi rambursata cash, pentru ca profitul sa iti fie creditat in maxim 24 ore sub forma de freebet. Acesta trebuie rulat in 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
 Statistici favorabile pronosticului
 • Barcelona a castigat toate meciurile din La Liga, marcand 11 goluri, primind unul singur
 • Eibar ocupa abia locul 13 in clasament
 • Barcelona a marcat 4 goluri in fiecare din ultimele 3 intalniri directe
 
Cum procedez?
 1. Deschide-ti cont la casa de pariuri utilizand codul ZFBN49
 2. Plaseaza un pariu pre-live, din piata Sportsbook, pe victoria Barcelonei in meciul cu Eibar
 3. Daca pariul este castigator vei primi miza inapoi si un freebet de maxim 150 lei