Promotii Champions League si Europa League 18-20 octombrie

La mijlocul acestei saptamani se desfasoara etapa a treia a fazei grupelor Champions League si Europa League, casele de pariuri fiind la datorie, oferind promotii care de care mai interesante.

Incepem cu cea de la 888sport (click aici pentru recenzie), care ofera cote mult marite pentru victoria ambelor echipe in meciul dintre Barcelona si Manchester City. Eligibili sunt doar utilizatorii care nu au cont la aceasta casa de pariuri, dar care isi vor face pana la ora meciului (miercuri, ora 21:45). Acestia vor beneficia de cota 6.00 pentru victoria Barcelonei si de 18.0 pentru cea a lui Manchester City, putand obtine in continuare si bonusul de inregistrare.
 

promotii 888sport

Minim 5 lei si maxim 50 se califica pentru aceste cote marite; daca veti plasa mai mult, suma ce depaseste 50 lei se va inmulti cu acea cota normala, care in acest moment este 1.45. Oferta este valabila pentru primii 1 000 utilizatori care se inregistreaza si plaseaza un pariu pe victoria uneia dintre echipe, insa, sincer, ne indoim ca vor exista 1 000 romani care sa intreprinda ambele actiuni pana la meci. Castigul rezultat din cota speciala va fi acordat sub forma de bonus. Acesta trebuie rulat de 10 ori pe cote totale de minim 2.00.
 
Alte promotii Champions League si Europa League 18-20 octombrie vin de la Netbet (click aici pentru recenzie), la aceasta putand participa atat utilizatorii noi, cat si cei existenti. Este vorba despre 6 cote marite: 4 pentru Champions League si doua pentru Europa League. Daca in mod normal o singura cota din cele 6 este mai mare de 3.00, in urma aplicarii cotelor marite cea mai mica devine 2.9. Pentru a beneficia de ele trebuie doar sa va inscrieti la promotie si sa plasati pariuri de minim 20 lei pentru fiecare cota marita.
 
promotii Netbet

Dintre cele 6 meciuri, doua se vor desfasura marti, doua miercuri si doua joi. Castigul in urma cotei marite va fi acordat sub forma de freebet. In total puteti lua 6 freebeturi, valoarea maxima a unuia fiind de cel mult 40 lei. Freebeturile vor fi creditate pe 21 octombrie si trebuie folosite integral (toata suma unui freebet trebuie plasata pe un pariu) in termen de 7 zile.
 
Casa de pariuri Unibet (click aici pentru recenzie) este prezenta si ea cu o promotie pentru meciurile de Champions League. Vei primi un pariu fara risc in valoare de 100% pana la 50 lei pentru pariurile efectuate live miercuri pe meciurile de Champions League daca marti vei plasa un pariu/bilet pre-live exclusiv pe meciurile din Liga Campionilor. Miza minima a acestuia trebuie sa fie 100 lei, iar cota minima totala cel putin 1.4. Promotia este destinata doar celor ce au contul inregistrat in Čeština.
 
promotii Unibet

Promotii Champions League si Europa League 18-20 octombrie avem si la casa de pariuri online Fortuna (click aici pentru recenzie). Tot ce trebuie sa faci aici este sa plasezi cinci pariuri pe meciuri din Champions League si/sau Europa League si vei primi un freebet in valoare de 20% pana la 100 lei. Cota minima a unui pariu trebuie sa fie 1.5, partea buna fiind insa ca nu exista miza minima. 
 
promotii Fortuna

Astfel, poti plasa o miza mare pentru pariul in care ai increderea cea mai mare si 4 pariuri cu o miza mai mica, care poate fi chiar cea minima. Atentie, pentru a fi luate in considerare la promotie, niciun bilet nu trebuie sa contina acelasi meci.
Daca va simtiti lipsiti de inspiratie, puteti arunca un ochi pe biletul zilei, acolo expertii nostri oferind multe pariuri castigatoare, dupa cum se poate vedea privind statistica. Revenind la promotie, freebetul va fi acordat dupa ce ultimul din cele 5 pariuri a fost validat. Cota maxima la care poate fi folosit freebetul este 8.00. Acesta trebuie folosit in termen de 7 zile din momentul creditarii. Valoarea freebetului nu va fi rambursata in cazul unui castig.
 
O promotie interesanta ofera si casa de pariuri Betfair (click aici pentru recenzie), aceasta referindu-se la meciul din Europa League al Stelei in fata lui Zurich. Cota marita ca ‘’ros-albastrii’’ sa se impuna pe teren propriu impotriva unei echipe care nici macar nu se afla in prima liga elvetiana este 7.00. De aceasta vor putea beneficia utilizatorii care se vor inregistra pana la ora meciului (joi, 20:00) utilizand codul promotional ZSKM37. Daca veti participa la aceasta promotie nu veti mai fi eligibil pentru bonusul de bun-venit, in valoare de 200 euro.
 
promotii Betfair

Chiar daca pariul tau este mai mare, maxim 10 euro se califica pentru aceasta promotie, restul calculandu-se la cota normala. Castigurile din cota normala le primesti cash, iar cele de pe urma cotei marite le vei primi sub forma de bonus. Daca Steaua nu va castiga miza ti se va rambursa, in limita a 10 euro. Bonusul/rambursarea va trebui rulata o singura data pe cote minime de 1.5 pentru a putea fi retrasa. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.5. Bonusul expira in 90 zile de la creditare. Toate aceste actiuni, inclusiv pariul pe victoria Stelei, trebuie plasate pe piata ‘’Sportsbook’’.