Promotii cupe europene 17-19 octombrie

Dupa runda a treia din Champions League, respectiv Europa League, vom putea anticipa cateva echipe care se vor califica in primavara europeana. Si de aceasta data casele de pariuri ne ofera promotii legate de acest aspect, astfel motivandu-ne si mai mult sa plasam pariuri pe meciurile din cupele europene.
 

1. Cota 4.00 pentru victoria lui Liverpool contra celor de la Maribor


Sarcina lui Liverpool in grupele Champions League este mai grea decat ne-am fi imaginat la prima vedere. Dupa doua runde, “cormoranii” au obtinut doar doua puncte, dupa 2-2 cu Sevilla si 1-1 cu Spartak Moscova. In fata slovenilor de la Maribor insa, echipa lui Jurgen Klopp nu ar trebui sa se incurce, chiar daca joaca in deplasare.
 
Cota normala la victorie pentru formatia din Premier League este 1.16, aceasta casa de pariuri oferind insa cota 4.00. Eligibili la promotie sunt toti cei care se vor inregistra pana diseara, la ora meciului, folosind codul ZFBN61. Dupa inregistrare plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria oaspetilor.
 
59e5cec290e9d_1508232898.png
 
Miza maxima care se ia in calcul pentru cota marita este 50 lei. Astfel, in cazul in care Liverpool se va impune vei castiga cel mult 200 lei. Miza iti va fi rambursata imediat sub forma de cash, in vreme ce profitul va fi creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria lui Liverpool, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
Statistici favorabile pronosticului
 • Liverpool provine dintr-un campionat mult mai puternic
 • Maribor castiga cu dificultate meciurile din Slovenia, atunci cand o face
 
Cum procedez?
 1. Inregistreaza-te la casa de pariuri folosind codul ZFBN61
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui Liverpool contra celor de la Maribor
 3. Daca Liverpool va invinge vei castiga maxim 200 lei
 

2. Barcelona are cota 4.00 la victorie impotriva lui Olympiakos


Barcelona este aproape de calificare in primavara Champions League, dupa doua runde acumuland maximum de puncte. Cu o victorie contra lui Olympiakos va fi calificata in proportie de 99%, o victorie care le e la indemana catalanilor. Cota normala pentru victoria gazdelor este 1.05, aceasta casa de pariuri prezentand insa cota 4.00. Eligibili la promotie sunt toti cei care se vor inregistra pana maine seara, la ora meciului, folosind codul ZFBN62.
 
59e5ced97d984_1508232921.png
 
 Dupa inregistrare trebuie sa plasezi un pariu pre-live pe succesul Barcelonei. Miza maxima care se ia in calcul pentru cota marita este 50 lei. In cazul in care Barcelona va obtine toate cele 3 puncte miza iti va fi rambursata cash, iar restul, pana la 150 lei, iti va fi creditat sub forma de freebet in maxim 24 ore. Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
Statistici favorabile pronosticului
 • Barcelona nu a primit niciun gol in faza grupelor
 • Olympiakos nu a obtinut niciun punct in doua etape
 • 16 victorii si o remiza are Barcelona in ultimele 17 partide de pe teren propriu in Champions League
 
Cum procedez?
 1. Inregistreaza-te la casa de pariuri folosind codul ZFBN62
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Barcelonei impotriva lui Olympiakos
 3. Daca Barcelona va invinge vei castiga maxim 200 lei
 

3. Cota 10.0 pentru victoria lui FCSB cu Hapoel Beer Sheva 


Putem spune ca FCSB este ca si calificata in primavara Europa League daca joi o va invinge in deplasare pe Hapoel Beer Sheva.  FCSB nu are prima sansa, insa victoriile entuziasmante din primele doua runde ne dau impresia ca “ros-albastrii” vor ochi cele 3 puncte. Aceasta casa de pariuri prezinta cota 10.0 pentru succesul formatiei romanesti, eligibili la promotie fiind toti cei care se vor inregistra pana joi, la ora meciului, folosind codul ZFBN63.
 
59e5ceedc8ae5_1508232941.png
 
Dupa efectuarea acestei actiuni plaseaza un pariu pre-live pe victoria celor de la FCSB. Miza maxima care se ia in calcul pentru cota marita este 50 lei. Daca formatia antrenata de Nicolae Dica va obtine toate cele 3 puncte vei castiga maxim 500 lei. Astfel, miza iti va fi rambursata cash, iar restul, pana la maxim 450 lei, iti va fi creditat sub forma de freebet in maxim 24 ore. Acesta trebuie rulat in maxim 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria lui FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
Statistici favorabile pronosticului
 • FCSB a obtinut maximum de puncte in cele doua runde de Europa League
 
Cum procedez?
 1. Inregistreaza-te la casa de pariuri folosind codul ZFBN63
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria FCSB impotriva lui Hapoel Beer Sheva
 3. Daca FCSB va invinge vei castiga maxim 500 lei
 

4. Obtine 3 freebeturi in cupele europene 


Aceasta casa de pariuri te atrage sa plasezi pariuri pe aceasta etapa din cupele europene, venind cu o super-promotie, la care sunt eligibili toti clientii din Čeština. Daca vei respecta cerintele vei obtine nu mai putin de 3 freebeturi, fiecare cu o valoare de 50 lei, acordate indiferent de rezultatul pariurilor tale.
 
thumb_59e5cf0066a9b_1508232960.png
 
Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la promotie din pagina acesteia si sa plasezi 7 pariuri live sau pre-live, singure pe bilet, pe meciuri diferite din cupele europene. O sursa buna de inspiratie o vei gasi in sectiunea “biletul zilei”. Miza minima este 50 lei, iar cota minima 1.6. Freebeturile se vor acorda in maxim 48 ore de la incheierea promotiei, fiind valabile timp de 7 zile. Acestea trebuie pariate o singura data pe orice eveniment cu o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te aici
 2. Inscrie-te la promotie din pagina acesteia
 3. Plaseaza minim 7 pariuri conform cerintelor pe meciurile din Champions League si/sau Europa League
 4. Indiferent de rezultate vei primi 3 freebeturi a cate 50 lei