Promotii fotbal 26-28 august

Fotbalul european isi va disputa in acest weekend inca o etapa, avand parte de cateva meciuri destul de interesante. Pentru competitiile de top, insa si pentru etapa a opta din Liga I, casele de pariuri au pregatit promotii interesante.
 

1. Cota 5.00 pentru succesul Barcelonei


Catalanii au un debut facil de campionat, dupa ce Betis a sosit in prima runda pe Camp Nou acum venind randul celor de la Alaves sa se dueleze cu elevii lui Ernesto Valverde. Aceasta casa de pariuri ofera cota 5.00 pentru o victorie a catalanilor in meciul de diseara, ora 19:15, tuturor celor care nu au cont la casa de pariuri si isi creeaza pana la ora meciului folosind codul bonus ZFBN39.
 
59a144670f00e_1503741031.png
 
Miza maxima care se ia in calcul pentru aceasta cota marita este 50 lei. Astfel, in cazul in care Barcelona se va impune vei castiga maxim 250 lei. Miza iti va fi rambursata imediat sub forma de cash, in vreme ce profitul va fi creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat intr-o perioada de 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
Statistici favorabile pronosticului
 • In ultima deplasare Barcelona a invins-o cu 6-0 pe Alaves
 • In prima runda Alaves nu a marcat cu Leganes, iar Barcelona nu a primit gol de la Betis
 • Barcelona a inscris 14 goluri in ultimele 5 deplasari din La Liga
 
Cum procedez?
 1. Inscrie-te la casa de pariuri folosind codul ZFBN39
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Barcelonei in meciul cu Alaves
 3. Vei primi un freebet de maxim 200 lei (plus miza rambursata cash) daca Barcelona se va impune
 

2. Cota 6.00 pentru succesul celor de la FCSB


Deja orice pas gresit al celor de la FCSB ii poate costa destul de scump, pas care era foarte aproape de a se intampla runda trecuta, cand adversara a ratat penalty la ultima faza.
 
Aceasta casa de pariuri are incredere in succesul lui FCSB de maine, 27 august, ora 21:00, echipa lui Nicolaee Dica jucand pe teren propriu cu Botosani. Astfel, aceasta ofera cota 6.00 pentru un succes al celor de la FCSB. Eligibili la promotie sunt cei care nu au cont la casa de pariuri si isi creeaza pana la ora meciului folosind codul bonus ZFBN40.
59a1447df22fc_1503741053.png
 
Miza maxima care se ia in calcul pentru aceasta cota marita este 50 lei. Astfel, in cazul in care FCSB se va impune vei castiga cel mult 300 lei. Miza iti va fi rambursata imediat sub forma de cash, in vreme ce profitul va fi creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet. Acesta trebuie rulat intr-o perioada de 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria celor de la FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.
 
Statistici favorabile pronosticului
 • FCSB a obtinut 8 victorii din cele 9 intalniri directe
 
Cum procedez?
 1. Inscrie-te la casa de pariuri folosind codul ZFBN40
 2. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui FCSB in meciul cu Botosani
 3. Vei primi un freebet de maxim 250 lei (plus miza rambursata cash) daca FCSB se va impune
 

3. Castiga 15 Kčin fiecare zi de Liga I


Acest sezon de Liga I se anunta unul foarte interesant, avand in vedere mai ales ca niciuna dintre primele 3 formatii de editia trecuta nu se afla momentan pe podium. Ca in fiecare runda, aceasta casa de pariuri va acorda un freebet in valoare de 15 lei pentru fiecare zi a competitiei. Cele 3 meciuri alese care mai sunt de disputat in aceasta runda se vor desfasura intre Voluntari si Dinamo, FCSB si Botosani, respectiv Poli Iasi si Sepsi.
 
thumb_59a144976e3ba_1503741079.png
 
Inainte de a plasa orice pariu pe aceste meciuri trebuie sa te inscrii pentru respectiva partida din pagina promotiei. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe meciurile la care ai ales sa participi, cu o miza minima de 50 lei si la o cota minima de 1.75. Pariurile pe tipurile Handicap si DNB (miza rambursata la egal) nu se califica pentru promotie.
 
Imediat dupa plasarea pariului pre-live vei primi un freebet de 15 lei, pe care trebuie sa-l mizezi live pe acelasi meciCota minima a pariului live trebuie sa fie 2.00, iar castigul maxim provenit din freebet de 75 lei, astfel cota maxima la care poate fi pariat freebetul fiind 6.00.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri inregistreaza-te aici
 2. Selecteaza butonul “Particip” din pagina promotiei din dreptul fiecarui meci pe care vrei sa pariezi
 3. Plaseaza un pariu pre-live pe acel meci
 4. Freebetul primit trebuie plasat live pe acelasi meci
 

4. Castiga doua freebeturi de 50 Kčcu ligile europene


Pentru 4 din cele 5 campionate de top, insa si pentru Liga I, aceasta casa de pariuri prezinta o promotie la care sunt eligibili toti utilizatorii. Astfel, ai ocazia de a castiga garantat doua freebeturi a cate 50 lei, pentru asta trebuind sa plasezi minim 7 pariuri, cu o miza minima individuala de 50 lei si o cota de cel putin 1.5, pe minim una dintre cele competitiile: Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga si Liga I.  Biletul zilei iti poate fi de folos in cazul in care doresti sa consulti o parere inainte de a plasa pariurile.
 
thumb_59a144b02755e_1503741104.png
 
Cele doua freebeturi le vei primi in maxim 48 ore de la incheierea promotiei. Fiecare freebet trebuie rulat o singura data pe o cota minima de 2.00 in termen de 7 zile. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide unul acum
 2. Inscrie-te la promotie din pagina acesteia
 3. Plaseaza minim 7 pariuri singure pe bilet pe Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga si/sau Liga I
 4. Vei primi freebeturile indiferent de rezultatele pariurilor
 

5. Fiecare gol inscris de Liverpool sau Arsenal iti aduce un freebet de 30 Kč 


Duminica, incepand cu ora 18:00, derby-ul din Premier League va avea loc intre Liverpool si Arsenal. In 5 din ultimele 6 intalniri directe au fost marcate minim 4 goluri, acum asteptanduu-ne, de asemenea, la multe reusite. Aceasta casa de pariuri profita de acest aspect, oferind un freebet de 30 lei pentru fiecare gol marcat de echipa ta favorita daca aceasta va castiga.
 
thumb_59a144c5097d5_1503741125.png
 
Prima data trebuie sa optezi pentru promotie din pagina acesteia, dupa care sa pariezi pre-live minim 150 lei pe victoria uneia dintre cele doua echipe (Liverpool sau Arsenal). Pariurile inchise cu optiunea Cash Out nu se vor lua in considerare. Freebeturile vor fi creditate luni, trebuind plasate in termen de 7 zile pe orice eveniment sportiv.
 
Cum procedez?
 1. Daca nu ai cont la casa de pariuri deschide-ti unul acum
 2. Opteaza pentru promotie din pagina acesteia
 3. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui Liverpool sau a lui Arsenal
 4. Daca echipa aleasa de tine va castiga vei primi un freebet de 30 lei pentru fiecare gol marcat de aceasta