Promotii fotbal 29 aprilie – 1 mai

Odata cu meciul dintre Dinamo si FCSB lupta la titlu s-ar putea relansa. Toate cele 3 case pariuri online la care gasim promotii prezinta una si pentru acest derby.
 

Cota 6.00 ca ambele sa inscrie in meciul dintre Dinamo si FCSB


In afara pachetului de bun venit, care consta intr-o rambursare de 250 lei daca primul pariu nu este castigator, Unibet prezinta si o promotie pentru nou-veniti, legata de meciul dintre Dinamo si FCSB.  Vorbim despre cota 6.00 pentru ca ambele formatii sa marcheze. Pentru a beneficia de aceasta cota trebuie doar sa te inregistrezi la Unibet pana luni, la ora meciului (20:30) si sa plasezi imediat un pariu pre-live si singur pe bilet de maxim 250 lei pe faptul ca atat Dinamo, cat si FCSB vor marca. Doar 40 lei se vor inmulti cu aceasta cota marita.
 
59045d1444229_1493458196.png
 

Cum folosesc bonusul?


Daca portarii celor doua echipe vor primi gol vei castiga 240 lei. In caz contrar miza ti se va rambursa sub forma de bonus, cel maxim fiind de 250 lei. In ambele cazuri bonusul va veni in maxim 48 ore, trebuind rulat de 3 ori pe cote minime de 1.4 inainte de a efectua o retragere. In cazul in care optezi sa rulezi banii la Cazino, sloturi, bingo si Jocuri, ai in vedere ca bonusul trebuie pariat de 25 ori.
 

Statistici in favoarea pronosticului

 
  • Dinamo a marcat doua goluri in fiecare din ultimele 4 etape
  • FCSB a punctat in 12 din ultimele 13 runde
  • Dinamo a inscris in 7 din ultimele 8 etape de pe teren propriu
  • FCSB a marcat in 5 din precedentele 6 deplasari
  • Ambele formatii au marcat in ultimele 8 intalniri directe, indiferent de competitie
 
 

Freebet de 50 Kčla Dinamo – FCSB


Etapa cu numarul 8 din play-offul Romaniei se va incheia luni, 1 mai, cu derbyul dintre Dinamo si FCSB. Casa de pariuri Netbet trateaza separat acest meci fata de restul etapei din Liga I, oferind un freebet in valoare de 50 lei daca pariul plasat de tine este necastigator. Acesta poate fi pre-live sau live, cu o miza minima de 100 lei, neexistand vreo restrictie la cota minima. Doar primul pariu eligibil este luat in considerare in vederea promotiei.
 
thumb_59045d1d20cc4_1493458205.png
 

Cum folosesc freebetul?


Pentru a participa la promotie este necesar sa apesi butonul ‘’Inscriere’’ din pagina acesteia pana in noaptea de 2 mai, ora 1:00. Freebetul va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea promotiei si trebuie atat pariat, cat si decis intr-un interval de 7 zile de la creditare. Acesta trebuie pariat o singura data pe o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. In cazul unui castig, doar profitul va fi creditat in cont, nu si valoarea freebetul.
 

Cota 10.0 pentru o victorie a lui FCSB


Nici casa de pariuri Betfair nu sta deoparte cand vine vorba despre promotii in vederea derby-ului dintre Dinamo si FCSB. Daca in mod normal FCSB are cota 2.3 la victorie, in urma optarii la aceasta promotie vei primi cota 10.0. Eligibili sunt toti cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora meciului introducand codul ZFBN01.
 
thumb_59045abd61761_1493457597.png
 

Cum folosesc freebetul?


Pariul trebuie plasat pre-live, singur pe bilet, pe victoria celor de la FCSB. Miza maxima a acestuia este 50 lei. Daca pariul va fi castigator miza va fi rambursata sub forma de cash, iar freebetul va fi in valoare de maxim 450 lei. Acest freebet trebuie rulat o singura data pe o cota de minim 1.2 in termen de 30 zile. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Toate pariurile trebuie plasate in piata Sportsbook.
 

Statistici favorabile pronosticului

 
  • FCSB este neinvinsa in 12 din ultimele 13 etape
  • In turul play-offului FCSB invingea cu 2-1
 

Cota 5.00 pentru ca Barcelona sa o invinga pe Espanyol


Diseara va avea loc derbyul catalan dintre Espanyol si Barcelona, in urma caruia elevii lui Luis Enrique pot pierde titlul. Espanyol se afla pe pozitia a noua, fara sanse reale la un loc de Europa League. In mod normal Barcelona ar trebui sa castige, insa intr-un asemenea derby orgoliile sunt mari. Casa de pariuri Betfair nu a ramas indiferenta in fata acestei partide, oferind  o promotie conform careia oaspetii au cota 5.00 la victorie. Eligibili sunt toti cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora partidei (21:45) utilizand codul ZFBN02.
 
thumb_59045af3c9a6d_1493457651.png
 

Cum folosesc freebetul?


Pariul trebuie plasat pre-live, singur pe bilet, pe victoria Barcelonei. Miza maxima a pariului este 50 lei. Daca acesta va fi castigator miza va fi rambursata sub forma de cash, iar freebetul va fi in valoare de 200 lei. Acest freebet trebuie rulat o singura data pe o cota de minim 1.2 in termen de 30 zile. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel utilizand freebetul trebuie plasate in piata Sportsbook.
 

Statistici favorabile pronosticului

 
  • Barcelona a obtinut 6 victorii in precedentele 7 etape
  • Espanyol a suferit doua infrangeri, obtinand o remiza in ultimele 5 etape, singurele victorii venind la scor minim
  • Barcelona a obtinut 9 victorii din precedentele 10 intalniri directe in campionat
Inregistreaza-te acum la Betfair utilizand codul ZFBN02 pentru a beneficia de aceasta cota marita >>>
 

Freebet de 10 Kčpentru fiecare gol in La Liga


Mai avem doar 4 etape din La Liga, iar pentru multe formatii cele 3 puncte dintr-un meci sunt vitale. Astfel, ne asteptam sa nu mai stea ‘’la cutie’’ si sa marcheze multe goluri. In acest sens, casa de pariuri Netbet ne ofera un freebet de 10 lei pentru fiecare gol marcat in pariurile necastigatoare.
 
thumb_59045b765c532_1493457782.png
 

Ce trebuie sa fac pentru a participa la promotie?


Toti utilizatorii Netbet din Čeština sunt eligibili pentru freebet. In vederea obtinerii lui trebuie sa te inscrii la promotie pana pe 2 mai, ora 01:59 si sa plasezi un pariu, live sau pre-live, dar singur pe bilet, de minim 50 lei, fara restrictia unei cote minime pe cel putin un meci a acestei etape din La Liga. Daca pariul este necastigator iti va fi creditat un freebet in valoare de 10 lei pentru fiecare gol marcat in acel meci. Freebetul maxim este de 100 lei. Doar primul pariu eligibil pe fiecare meci va fi luat in considerare pentru promotie.
 

Cum folosesc freebetul?


 In termen de 48 ore de la incheierea partidei va fi creditat freebetul, acesta trebuind pariat si stabilit in termen de 7 zile. Freebetul trebuie pariat o singura data la o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00.