Promotii Unibet luna noiembrie

Pentru ultima luna a toamnei casa de pariuri Unibet (click aici pentru recenzie) ne ofera promotii vizand atat pariurile sportive, cat si pokerul sau jocul de bingo.
 

Campionatul de pariere Live dotat cu un fond de premiere de 5 000 Euro


Vom incepe cu promotia cea mai interesanta, in opinia noastra, care spune ca pe 3 decembrie anul acesta la hotelul Marriott din capitala se va desfasura Campionatul Live de Pariere, la care vor participa 10 romani, fondul de premiere de acolo fiind de 5 000 euro. Campionatul este organizat de Unibet, astfel ca poti fi printre cei 10 participanti la Campionatul Live de Pariere doar daca vei plasa pariuri/bilete exclusiv din fotbal la aceasta casa de pariuri, intai de toate trebuind sa optati pentru aceasta promotie. Nu exista miza minima, cota minima a unui pariu/bilet fiind de 1.2.
 
Campionatul de pariere live Unibet

Clasamentul va fi actualizat si afisat in fiecare zi. Formula dupa care se calculeaza punctajul este: miza * numarul de evenimente de pe bilet * Cota. Concursul a inceput pe 7 noiembrie, incheindu-se pe 20 noiembrie. Primii 10 clasati vor merge la Campionatul de Pariere Live, primind si 150 euro bani de buzunar. Acolo competitia va dura 4 ore, timp in care trebuie sa plasati pariuri live. Castigatorul va primi in contul Unibet 3 000 euro, locul secund 1 500 euro, ocupantul locului al treilea 500 euro, celorlalti participanti oferindu-li-se premii surpriza.

Continuam cu 3 promotii Unibet luna noiembrie privind pokerul. Se pare ca afisarea lor pe site-ul romanesc a avut loc o saptamana mai tarziu, fiindca acestea au inceput pe 1 noiembrie, la fel de adevarat fiind faptul ca aceasta intarziere nu ne afecteaza prea tare.
 

Winter Bootcamp - 3 turnee de poker dotate cu un fond de premiere de 60000 Euro


Prima astfel de promotie se refera la o serie de turnee, denumita Winter Bootcamp. Primul turneu s-a consumat in perioada 1-7 noiembrie, al doilea si al treilea, care au loc in urmatoarele doua saptamani, oferind un fond de premii de 12500 euro, iar al patrulea, care se desfasoara in ultima saptamana a lunii noiembrie, oferind 22 500 euro.
 
Winter Bootcamp Unibet

Pentru a castiga o parte din premii, trebuie sa jucati doar Cash Game, pentru o anumita actiune pe care o ‘’bifati’’, care poate fi legata de timpul petrecut la mesele de joc sau, pur si simplu, de noroc, veti primi un numar de puncte, numar afisat pe pagina promotiei. Cu cat jucati pe mize mai mari, cu atat veti primi mai multe puncte pentru respectivele actiuni. Clasamentele vor fi actualizate  zilnic. In saptamanile 2 si 3 primul clasat va lua 1 000 euro, al doilea 800 euro, iar al treilea 500 euro, numarul premiatilor fiind 500, pentru ca in ultima saptamana primul clasat sa obtina 2 000 euro, al doilea 1 500 euro, al treilea 1 000 euro, primii 1 000 jucatori alegandu-se cu premii.
 
Daca precedenta promotie oferea 4 clasamente, aceasta ofera 3, fondul total de premii fiind de 15 000 euro. Pentru  a intra in clasament trebuie sa joci anumite turnee de poker, turnee specificate in pagina promotiei. Cele 3 clasamente vor lua in calcul turnee cu buy-in mic ( 1, 2 sau 4 euro), turnee cu buy-in mediu (10 euro) si turnee cu buy-in mare (25 euro). Un jucator poate participa in toate cele 3 clasamente.
 
promotii Unibet

Sa spunem ca turneele se vor desfasura pana la sfarsitul lunii noiembrie, in vederea clasamentului constand doar cele mai bune 30 punctaje ale respectivului jucator. De precizat, de asemenea, ca primii 50% dintre cei ce incep turneul vor acumula puncte, clasamentul fiind actualizat zilnic, putand fi consultat pe pagina promotiei. Cat despre fondul de premiere pentru fiecare turneu in parte, la mizele mici acesta este de 3 000 euro, la mizele medii de 5 000 de euro, la cele mari fiind de 7 000 euro. Primul clasat va castiga la mizele mari 1 000 euro, plus 4 bilete la turnee cu buy-in de 50 euro, la mizele medii 750 euro, plus 4 bilete la turnee cu buy-in de 25 euro, iar la mizele mici 400 euro, plus 4 bilete la turnee cu buy-in de 10 euro.
 

Misiunea lunii noiembrie - castiga bilete in valoare de 18 euro la turnee sau la sit&go


O ultima promotie la poker este deja de traditie la Unibet, aceasta vizand misiunea lunii. In noiembrie misiunea cuprinde 5 pasi, la finalul acestora urmand a castiga bilete in valoare de 18 euro la turnee sau la sit&go. Multe dintre cerinte sunt usoare, insa avem si unele ceva mai grele, precum cele conform carora trebuie ca ambele carti impartite sa aiba aceeasi valoare (pereche), sa invingi la showdown intr-un cash game Omaha timp de 3 zile la rand sau sau sa iti dublezi suma de start in orice cash game Banzai.
 
Unibet poker
 

Unibet este singurul site ce ofera promotii pentru jocuri de bingo


Nu stim cati dintre voi sunt pasionati de jocurile de bingo, insa nu putem trece cu vederea faptul ca Unibet a pregatit doua astfel de promotii cel putin pentru luna noiembrie. Una dintre ele va ofera  4 turnee pe saptamana, de luni pana joi, primii 10 clasati in fiecare zi castigand o suma din fondul total de 270 euro, 380 euro, 500 euro, respectiv 750 euro. In conditiile in care avem 4 turnee in fiecare saptamana, fondul de premii nu ni se pare mic. In fiecare din aceste 4 zile trebuie jucat un anumit joc de bingo, ce poate fi vazut pe pagina promotiei.
 
A doua promotie este cea mai motivanta,in opinia noastra, aceasta oferind unui jucator sansa de a castiga un voucher in valoare de 7 500 Kč, cu ajutorul caruia sa aleaga o vacanta de pe un anumit site.  Promotia ruleaza de pe 7 noiembrie pana pe 11 noiembrie. Daca in multe promotii de acest gen castigatorul se decide in urma tragerii la sorti, aici va castiga cel ce va aduna mai multe puncte.
 
bingo Unibet

Se va castiga 1 punct pentru fiecare 5 Kčrulati la mini-jocurile care pot fi vazute pe pagina promotiei. Primul clasat la sfarsitul perioadei promotionale va castiga un voucher de vacanta in valoare de 1 500 lire, plus 250 lire bani de cheltuiala. Cel de pe locul secund va castiga 250 euro, cel de pe ultimul loc al podiumului intrand in posesia a 100 euro. Ocupantii locurilor 4-10 vor primi un voucher de 20 euro pentru jocurile de bingo, iar ceilalti, pana la locul 50, vor primi 10 rotiri gratuite la jocul Miner Moe.

Inregistreaza-te la Unibet si beneficiaza de promotiile lunii noiembrie!