Quito cu ochii pe Fuerza, LDU Quito - Clan Juvenil

Gazdele joaca azi un meci decisiv pentru viitorul lor in compania ultimei clasate Clan Juvenil si numai victoria este singura varinta pentru ei, sau orice alt rezultat identic cu cel pe care il vor face Fuerza cu Macara.

Probabil ca nu foarte multi cunosc sistemul de desfasurare din campionatul ecuadorian. Sunt 12 echipe si se joaca doua stagii, practic tur-retur fiecare stagiu, in total patru meciuri intre fiecare doua formatii.
Campioana se decide intre echipele clasate dupa finalul fiecarui stagiu, 22 etape, pe prima pozitie.Daca este aceiasi echipa pe locul 1 dupa terminarea fiecarui stagiu aceea va fi si campioana. Daca dupa primul stagiu pe primul loc termina o echipa, in cazul Ecuadorului, acum Delfin, si sa zicem ca stagiul doi termina pe primul loc Barcelona, campioana se va decide in urma unui baraj dintre cele doua.

La retrogradare este aparent putin mai complicat, se iau in calcul doar ultimele doua clasate din fiecare stagiu, echipele cu cele mai putine puncte din cele doua stagii.
Concret daca LDU Quito si Fuerza fac acelasi rezultat, dupa primul stagiu ultimele doua clasate vor fi Clan Juvenil si Fuerza.

In aceste conditii prima sansa de a evita zona retrogradarii o are formatia din Quito care a obtinut etapa trecuta victoria in derbyul local cu Universidad Catolica, 1-0, si pentru a nu mai depinde de nimic trebuie s a bata si azi pe ultima clasata Clan Juvenil, echipa invinsa acasa acum 2 etape de Universidad Catolica.

LDU Quito
cota 1,70
50 lei
Betano

PS
ptr cei cre joaca in live de asteptat meicul eventual dupa desfasurarea meciului Fuerza - Macara, care incepe de la 00.00, in functie de acest meci orice se poate intimpla ulterior in meciul lui LDU Quito, incepe la 02,30
Daca bate Fuerza..ptr LDU Quito e must win!!