Rezultatele Concursului Blogerilor in februarie: castigatorii premiilor!

Luna februarie a luat sfarsit. Felicitari castigatorilor care vor imparti fondul de premiere de 600 Kč!
 

58b7d7d6cf351_1488443350.jpg

A fost o prima editie a acestui concurs in care ne-am bucurat cu totii de articolele foarte interesante si utile ale blogerilor care s-au batut pentru fondul de premiere de 600 Kčpus la bataie in colaborare cu casa de pariuri online Netbet. Astazi anuntam autorii celor mai interesante bloguri despre pariuri sportive din luna februarie!


Locul 1: Xavier. Premiu: 300 Kč


Analizele lui Xavier au fost bine documentate, si chiar daca nu intotdeauna ponturile propuse de el au fost castigatoare, au atras un numar mare de vizualizari si cu siguranta au fost utile pentru multi vizitatori ai site-ului. Nu doar rezultatul pontului este important, ci si analiza in sine. Noi va recomandam sa cititi analiza meciului si decizia de pariere sa o luati singuri!

Nu avem confirmarea lui, dar avem presimtirea ca e un mare fan Dinamo si uneori pariaza cu sufletul. Asa este? Xavier, daca citesti acest articol, confirma printr-un comentariu pe aceasta pagina 😛. Chiar si pariind cu sufletul se pot prinde cote bune, dovada sta si cota de 2.32 prinsa de Xavier la meciul Dinamo-Craiova, atunci cand a mers pe mana gazdelor.
 

Locul 2: Rhobar. Premiu: 200 Kč


Specializarea blogerului Intelbet Rhobar este fotbalul, blogul sau fiind foarte util pentru cei care pariaza pe acest sport in mod constant.

Analizele lui au fost foarte bine documentate si din ce ne dam seama, asemeni tuturor iubitorilor fotbalului, blogerul Rhobar nu rateaza niciun meci din competitiile supreme intercluburi ale Europei - Liga Campionilor si Europa League. In cateva randuri a prins cote chiar bune, in special cand a pariat pe goluri. Pariul pe goluri e specialitatea casei, confirmi Rhobar? 👊
 

Locul 3: catalindumitr90. Premiu: 100 Kč


Cu un mix de analize din fotbal si handbal, blogerul catalindumitr90 a reusit sa-si adjudece apremiul de 100 Kč!

Handbalul este un sport de nisa in domeniul pariurilor sportive, si aceasta abordare ar fi fost pacat sa nu ii aduca unul din premiile noastre. Desi a analizat in egala masura si meciuri din fotbal, si meciuri din handbal, noi il "suspectam" pe blogerul Intelbet de o mai mare inclinatie spre handbal, asa e Catalin? 👍

Felicitari inca o data si va invitam pe toti sa participati la concursul blogerilor din martie!