Rezultatele expertilor si profesionistilor Intelbet obtinute in luna Februarie

Dupa o intreaga luna de activitate in care ne-am bucurat de spectacolul fotbalistic oferit de Liga Campionilor si Liga Europa, competitii ce au fost in centrul atentiei datorita duelurilor tari si numelor propuse, va oferim un rezumat si va prezentam rezultatele predictiilor pariorilor profesionisti si expertilor Intelbet pentru luna Februarie.


Rezultatele Expertilor

 
Experti. Statistici pentru Februarie.
100 Kčpentru fiecare pariu
Experti Total pariuri Castigat Anulat Pierdut Marja, % Profit
Borja Pardo 24 15 0 9 23.2 + 556 Kč
Mihai Mironica 34 22 1 11 14.6 + 497 Kč
Ioana Cosma 22 12 0 10 13.0 +286  Kč
Julio Salinas 20 10 0 10 3.1 + 63   Kč
 
Desi nu toate campionatele s-au reluat dupa pauza de iarna, luna februarie a fost una foarte incarcata din punct de vedere al evenimentelor sportive iar expertii Intelbet cu siguranta au avut de unde alege pentru predictiile si analizele lor tinand cont ca acestea sunt aproape exclusiv pe fotbal iar marile campionate europene, precum si cea mai titrata competitie inter-cluburi le-au oferit numeroase evenimente pe care sa isi concentreze atentia si sa isi incerce pronosticurile.
 
Expertul Intelbet, Borja Pardo, a avut o luna foarte reusita si a fost in fruntea clasamentului la sfarsitul lunii trecute. El ne-a oferit 24 de ponturi, dintre care 15 au fost castigatoare. Astfel, pentru aceia dintre voi care au decis sa ii urmeze recomandarile el s-a dovedit a fi o alegere inspirata cu siguranta, expertul nostru reusind un profit de 556 Kčcu o marja de succes de 23.2%.
 
Desi Borja Pardo a inceput destul de fluctuant luna, nereusind sa lege pronosticuri castigatoare ci mai degraba pe alocuri pierzatoare. Insa a doua parte a lunii putem spune cu siguranta acum ca s-a dovedit mult mai inspirata pentru el, din ultimele 9 ponturi propuse nu ma putin de 8 fiind castigatoare, reusind de altfel si o serie de 3 predictii castigatoare urmata de una excelenta cu 5 predictii consecutive castigatoare. Asa cum ne-a obisnuit, printre acestea au fost cateva care au avut cote foarte atractive, precum victoria Barcelonei pe terenul lui Atletico Madrid pe o cota de 2,45; victoria lui Oviedo in duelul cu Getafe pe o cota excelenta de 2,65; sau pariul combinat din Liga Campionilor cu o cota totala de 2,25 pentru victoria Realului in meciul cu Napoli si a lui Bayern contra lui Arsenal.
 
Tragand linie la sfarsitul lunii, Borja Pardo a terminat pe primul loc in clasamentul expertilor Intelbet si a reusit un profit deloc de neglijat de +556 Kč. Ii uram succes in continuare si ii asteptam cu nerabdare predictiile pentru luna in curs, probabil concentrate in mare parte pe fotbal din campionatul Spaniei.
 
Mihai Mironica a terminat luna pe locul secund in clasamentul Expertilor la o diferenta foarte mica din punct de vedere al profitului realizat, +497 Kč, insa cu o marja mai scazuta tinand cont ca ne-a oferit cele mai multe predictii, 34 la numar. Inca de la inceputul lunii Mihai a avut o serie de 3 ponturi consecutive castigatoare, la cote medii de 1,60, apoi o scurta perioada fluctuanta urmata imediat de alte 3 ponturi consecutive castigatoare, acestea anulata insa de o serie negativa de 3 ponturi pierzatoare. Diferenta a fost facuta la sfarsitul lunii cand expertul nostru a reusit sa intuiasca corect rezultatele ultimelor 5 analize propuse si a incheiat astfel luna intr-o forma foarte buna cu 5 ponturi consecutive castigatoare.
 
Ioana Cosma a incheiat luna pe podium cu un plus de 286 Kčcu o marja apropiata de Mihai Mironica, 13%, cifra care speram sa nu ii poarte ghinion pe luna aceasta. Ioana a inceput luna bine oferindu-ne doua ponturi castigatoare cu cote medii de 1,90, apoi au urmat cateva alternante cu + si – insa spre mijlocul lunii a avut o serie negativa de 3 pronosticuri consecutive pierzatoare care au contat pentru bilantul la finalul lunii. In ultima parte a lunii februarie Ioana s-a dovedit inspirata iar din ultimele sale 9 ponturi 6 au fost castigatoare, in plus, cotele propuse au fost intre 2-2,35, astfel ca la final de luna plusul, desi nu unul consistent, a fost binevenit si menit sa o faca pe experta noastra sa isi pastreze increderea si sa mearga in continuare pe a sa intuitie fantastica cu care ne-a obisnuit la unele analize.
 
Topul este apoi completat de expertul Intelbet, Julio Salinas, care nu a avut deloc o luna reusita, insa in care a incheiat cu un mic plus. El a inceput foarte bine luna februarie oferindu-ne 3 ponturi consecutive castigatoare insa a urmat apoi o perioada cu adevarat neagra cand nu mai putin de 6 analize consecutive au fost pierzatoare. A urmat apoi o perioada fluctuanta pentru Julio Salinas pentru ca in final sa incheie luna cu trei ponturi castigatoare care l-au adus pe + la finalul lunii, insa de subliniat faptul ca printre cotele propuse a fost un pariu combinat cu o cota totala de 2,10, o sansa dubla cu o cota de 2,40 prezisa excelent in victoria celor de la Leicester contra lui Liverpool si atentie! o cota de 3,65 propusa pentru un rezultat de egalitate la meciul dintre Real Sociedad – Eibar, rezultat anticipat corect in urma unei partide spectaculoase incheiata cu scorul de 2-2. Asadar, chiar si cu un + de doar 63 Kčla final de luna putem spune ca aceia dintre voi care au fost inspirati sa ii urmeze ultimele predictii nu au avut deloc de regretat.
 

Rezultatele Profesionistilor

 
Profesionisti. Statistici pentru Februarie.
100 Kčpentru fiecare pariu
  Total pariuri Castigat Anulat Pierdut Marja, % Profit
Kahaber Beburishvili 8 5 0 3 26.5 + 212 Kč
Wallberg 7 1 0 6 -69.6 - 487 Kč
Solomon 19 6 0 13 -40.5 - 770 Kč
 
De aceasta data profesionistii nostri au avut o luna foarte slaba si daca putem spune asa onoarea a fost salvata de catre Kahaber Beburishvili care a incheiat luna cu un + de 212 Kčsi o marja de succes de 26.5% , una promitatoare si care ar fi putut aduce un + mult mai mare in privinta profitului insa profesionistul nostru ne-a oferit doar 8 predictii de-a lungul lunii.
 
Wallberg din cate am inteles a fost inactiv din cauza faptului ca a fost in concediu, unul nemeritat am putea spune daca privim statisticile sale pentru luna trecuta – un profit de -487 Kčsi o marja negativa de -69.6% in urma celor 7 analize propuse din care doar una a fost castigatoare. Speram totusi sa isi fi incarcat bateriile si sa treaca peste forma slaba in aceasta luna cu cat mai multe ponturi castigatoare.
 
Profesionistul nostru din Baschet, Solomon, a avut o luna Februarie de-a dreptul dezastruoasa la sfarsitul careia a inregistrat un profit de -770 Kčsi o marja negativa de -40.5%. Din totalul de 19 predictii doar 6 au fost castigatoare insa noi avem in continuare mare incredere in el si in analizele sale, a demonstrat de-a lungul timpului petrecut alaturi de noi ca este un adevarat profesionist si ca ne putem baza pe intuitia sa in ceea ce priveste acest sport mai putin cunoscut pentru multi dintre noi.
 
Intelbet le multumeste tuturor expertilor si profesionistilor care fac parte din echipa, le ureaza noi succese in continuare si o luna Martie cat mai profitabila!