Rotirile gratuite te ajuta sa ajungi la Unibet Open

O noua editie a Unibet Open, o celebra competitie de poker si nu numai, va avea loc in luna februarie la Londra. Un pachet la Unibet Open valoreaza 2000 euro, iar unul sau chiar mai multi utilizatori il vor castiga automat in cazul in care vor castiga un anumit numar de puncte in softul de poker Unibet.


5a5359b9408d3_1515411897.jpg


Ce trebuie facut?


Promotia se va incheia pe 31 ianuarie, fiecare jucator primind o rotire gratuita prima data cand se logheaza la Unibet poker. Pentru a obtine mai multe rotiri trebuie doar sa ramai in softul de poker si sa participi la jocuri pe bani reali (cash games) si turnee sit&go. Un  grafic de la masa la care te afli iti va indica numarul de flopuri (primele 3 carti de pe masa) pe care il mai ai de atins pentru a debloca urmatoarea rotire gratuita. Toate astea in functie de miza si tipul de joc. Evident, daca vei juca pe o miza mai mica, numarul de flopuri care trebuie atins este mai mare, pe cand daca vei juca pe mize ridicate iti vei atinge tinta mai repede.


Nu uita, rotirile gratuite te ajuta sa ajungi la Unibet Open, numarul maxim de rotiri pe care il poti acumula intr-o zi fiind 4. Astfel, ziua urmatoare vei primi o rotire bonus doar daca in precedenta zi ai obtinut 3 rotiri gratuite. Prin urmare, intr-o anumita zi poti obtine una, doua sau patru rotiri, fix trei putand lua doar pe 31 ianuarie. Pentru a consulta pana cand trebuie sa joci pentru a primi o rotire te invit sa vizualizezi termenii promotiei, aflati pe pagina acesteia. Rotirile gratuite vor expira pe 1 februarie.


Numarul de rotiri gratuite este disponibil in lobby-ul clientului de poker. In total exista 25 de linii de joc pentru acest slot, toate combinandu-se pentru a furniza un punctaj total. Acest punctaj se reseteaza la inceputul fiecarei noi rotiri, ceea ce inseamna ca premiul cel mare, dar si celelalte, le poti castiga in urma unei singure rotiri. 


Despre recompense


Rotirile gratuite te ajuta sa ajungi la Unibet Open, urmand sa castigi un pachet in valoare de 2000 euro daca vei acumula 10 000 puncte slot in urma unei singure rotiri. De fapt, nu vorbim de o rotire propriu-zisa la vreun joc slot, ci de o simpla denumire care sa induca acest lucru. In cazul in care vei acumula 3 000 puncte in urma unei rotiri vei primi un bilet Supernova pentru un turneu cu buy-in de 100 euro. Daca vei atinge 1 500 puncte slot vei primi un bilet de 25 euro pentru jocuri pe bani reali NL25. 


Cine va acumula 450 puncte slot se va alege cu un bilet de 10 euro pentru jocuri pe bani reali PL10 (Omaha). Daca acumulezi 175 puncte ti se va credita un bilet de 4 euro pentru jocuri pe bani reali PL4. In cazul in care obtii 65 puncte slot vei primi 50 puncte bonus pentru Bonus Shop, puncte pe care le poti preschimba chiar si in bani cash daca ai acumulat destule, iar pe cei ce au acumulat 15 puncte slot ii asteapta un bilet pentru freerollul zilnic de 100 euro Flip (All-in fiecare mana) sau pentru freerollul saptamanal de 2 000 euro. 


Sigur, te poti bucura de aceste premii nu numai odata, ci oricand vei atinge, in urma unei singure rotiri, numarul de puncte respectiv. Intorcandu-ne la freeroluri, sa spunem ca acelea zilnice se vor desfasura la 17:30, iar cel saptamanal in fiecare duminica la 17:00, pana pe 4 februarie. De specificat ca in freerolul saptamanal poti folosi maxim 10 bilete la fiecare turneu, pentru a incepe cu mai multe fise. 


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Unibet inregistreaza-te aici

·         Pentru a obtine rotiri gratuite trebuie sa participi la jocuri pe bani reali (cash games) si la turnee sit&go

·         Vei puncta doar daca vei atinge flopul (nu vei da fold pana nu vei vedea primele 3 carti de pe masa) 

·         Daca vei acumula 3 rotiri zilnice, maximul permis, vei obtine inca o rotire suplimentara urmatoarea zi

·         Nu se aduna punctajul tuturor rotirilor pentru a forma un punctaj total, ci dupa fiecare rotire punctajul se reseteaza 

·         Asta nu inseamna ca biletele vor disparea din cont dupa fiecare rotire

·         Cine va acumula 10 000 puncte in urma unei rotiri va primi un pachet de 2 000 euro la Unibet Open.


Mai multe rotiri cresc sansele unui premiu mai mare