Simona Halep vs Sloane Stephens, in finala turneului de la Montreal

Simona Halep (România) şi Sloane Stephens (SUA) vor juca în această seară finala turneului feminin de tenis de la Montreal (Canada), care este dotat cu premii totale în valoare de 2,82 milioane dolari. În semifinale, românca a eliminat-o pe Ashleigh Barty (Australia) în două seturi, 6-4, 6-1, în timp ce americanca a învins-o pe Elina Svitolina (Ucraina) cu scor 6-3, 6-3. Finala este programată de la ora 20:30.

5b6fec6c976ab_1534061676.jpg


Simona Halep a trecut fără probleme de Ashleigh Barty


Jucătoarea română de tenis Simona Halep  (26 ani, locul 1 WTA) a jucat foarte bine în semifinala turneului de la Montreal cu australianca Ashleigh Barty (22 ani, locul 16 WTA), pe care a învins-o cu 6-4, 6-1. Românca a condus-o în primul set cu 4-1 pe australiancă, care a revenit câştigând două ghemuri consecutive, însă Simona s-a impus până la urmă cu 6-4. Setul al doilea a fost fără istoric, fiind câştigat categoric de jucătoarea nr. 1 a lumii, cu 6-1. La 0-4, Ashleigh Barty a câştigat un ghem, dar mai mult nu a putut face. Calificarea în finală îi asigură jucătoarei din România un cec de 254.425 dolari şi 585 de puncte WTA. Pentru Simona Halep va fi a 5-a finală din acest an, după cele de la Shenzhen şi Roland Garros, care au fost câştigate şi Australian Open şi Roma, care au fost pierdute.


Simona Halep: "Când sunt obosită, sunt relaxată şi pot juca un tenis mai bun. Turneul acesta este foarte frumos, îmi place acest teren, mă simt foarte bine. Cred că pentru că sunt fericită pot câştiga meciuri. Este mereu o plăcere să joc aici, am amintiri frumoase din 2016. Urmează un fi un meci dificil, în care vreau doar să dau tot ce pot".


Sloane Stephens, vrea revanşa în faţa Simonei Halep


Jucătoarea americană de tenis Sloane Stephens (25 ani, locul 3 WTA) s-a calificat în finala turneului de la Montreal, după ce a învins-o în semifinale pe ucraineanca Elina Svitolina (23 ani, locul 5 WTA), cu 6-3, 6-3. În finala turneului Rogers Cup, care va avea loc duminică de la ora 20:30, Sloane Stephens o va întâlni pe lidera clasamentului feminin de tenis, Simona Halep. Cele două sportive s-au întâlnit până acum de 8 ori, bilanţul fiind de 2 victorii Sloane şi 6 succese Simona. Ultimul meci între Sloane Stephens şi Simona Halep a avut loc pe 9 iunie 2018, în finala turneului de la Roland Garros, unde românca s-a impus după 3 seturi cu 3-6, 6-4, 6-1. În cele 4 meciuri jucate la Montreal, jucătoarea din SUA nu a pierdut niciun set.


Sloane Stephens: "La Roland Garros am făcut un meci bun. Am jucat foarte bine un set şi jumătate. Sper ca mâine să joc foarte bine timp de două seturi, voi încerca să dau tot ce am mai bun. Ea joacă un tenis de calitate. Trebuie să respecţi jucătoarea din faţa ta. Ea este numărul 1 mondial, eu sunt numărul trei mondial, deci n-ar trebui să o bat. Dar în sport orice se poate întâmpla. Bineînţeles, mi-aş dori să câştig. Asta înseamnă să fii competitivă".


Meciurile Simonei Halep în turneul de la Montreal


Şaisprezecimi de finală

🎾 Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova

7-6, 4-6, 7-5

Optimi de finală

🎾 Simona Halep - Venus Williams

6-2, 6-2

Sferturi de finală

🎾 Simona Halep - Caroline Garcia

7-5, 6-1

Semifinale

🎾 Simona Halep - Ashleigh Barty

6-4, 6-1

Finala

🎾 Simona Halep - Sloane Stephens

?


Meciurile Sloane Stephens în turneul de la Montreal


Şaisprezecimi de finală

🎾 Sloane Stephens - Françoise Abanda

6-0, 6-2

Optimi de finală

🎾 Sloane Stephens - Carla Suárez Navarro

6-2, 7-5

Sferturi de finală

🎾 Sloane Stephens - Anastasija Sevastova

6-2, 6-2

Semifinale

🎾 Sloane Stephens - Elina Svitolina

6-3, 6-3

Finala

🎾 Sloane Stephens - Simona Halep

?


Cotele Betano pentru finala Rogers Cup de la Montreal


12.08.2018

Ora: 20:30

🎾 Simona Halep - Sloane Stephens

1.57

2.35