Spectacolul va fi la el acasa astazi la Cluj

CFR Cluj - Viitorul.

Viitorul se apropie cu pasi repezi si siguri de un titlu, un lucru de care foarte multa lume a inceput sa vorbeasca, mai ales ca FCSB nu mai joaca deoc cum trebuie. S-a vazut si aseara in meciul cu ultima clasata, ASA Targu Mures, o echipa care mereu i-a pus probleme in meciurile directe lui FCSB. Viitorul are in acest moment 51 de puncte, insa echipa poate sa mai adune si astazi un punct, sau trei. Insa adversarul este si el unul redutabil, iar Vasile Miriuta este un antrenor care promite foarte mult, un antrenor bataios. Viitorul nu va putea conta in meciul de astazi pe urmatorii jucatori: Nimely, Lopez, Stoica , Mitache si Cioabla. Doar Nimely si Lopez sunt absente importante, si acest lucru se va vedea in jocul lui Viitorul.

CFR Cluj are 40 de puncte, insa echipa putea sa aiba in acest 46 de puncte si sa fie pe podium si deja calificata in playoff, fara sa mai astepte aceasta etapa. Insa acum echipa trebuie sa obtina cel putin un punct, un punct care i-ar asigura in mare parte locul patru, insa echipa se poate califica si chiar daca pierde acest meci. Deci practic miza este doar pentru palmares. Cel putin aceasta este opinia mea. Insa Hagi si Miriuta isi doresc victoria, stim cu totii ca cei doi antrenori nu accepta jumatati de masura. De la CFR Cluj vor lipsi Tinc, Neagu si Dan Roman. Absenti insa fara prea mare importanta pentru Miriuta, care oricum i-a folosit prea putin pe cei trei jucatori. 

Viitorul este deja calificata in playoff indiferent de rezultatul meciului de astazi. CFR are mai multe variante. La victorie sau egal echipa este calificata. Daca va pierde, echipa se va califica, insa cu conditia ca Dinamo sa nu castige la Pandurii sau Gaz Metan sa nu castige la Craiova. Insa cred eu ca marea perdanta a meciurilor de diseara va fi Gaz Metan Medias. 

Au fost foarte multe discutii pe baza acestui meci, ambii antrenori au aruncat vorbe despre echipa adversa. Diferenta de valoare nu mi se pare intre cele doua echipe. Va fi un joc al orgolilor, un joc in care ambele echipe vor inscrie goluri.

Echipa probabile:
CFR: Mincă – Tiago Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora – L. Rus, Gomelt – Omrani, Păun, Nouvier – Bud
Viitorul: Rîmniceanu – Benzar, Hodorogea, Boli, Ganea – Roşu, Nedelcu, Purece – Chiţu, Morar, Coman.


Pronosticul meu : ambele marcheaza la o cota de 2.00 jucata la Betfair